Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 30

Téma: StanJames

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    K StanJames - Bacha na nově otevřený účet a vklad přes MB. Kamarád si mi včera postěžoval, jak sedl na lep, vložil peníze přes Moneybookers a šel si vsadit. Nešlo to a tak pídil, čím to je. Když pak prošel svůj účet a podrobnější informace o vkladech, tak první vklad nového zákazníka přes MB je vyřazen z účasti na sportovních sázkách. Tak než to gamblit v kasinu nebo hrát poker, tak zaplatil 3% a vybral peníze.

Tohle udělat Asiat, tak mu uteče půlka klientely Ještě koukám, že na SBR mají hodnocení B, má SBR dnes vůbec ještě nějakou váhu?

Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek
    K StanJames - Bacha na nově otevřený účet a vklad přes MB. Kamarád si mi včera postěžoval, jak sedl na lep, vložil peníze přes Moneybookers a šel si vsadit. Nešlo to a tak pídil, čím to je. Když pak prošel svůj účet a podrobnější informace o vkladech, tak první vklad nového zákazníka přes MB je vyřazen z účasti na sportovních sázkách. Tak než to gamblit v kasinu nebo hrát poker, tak zaplatil 3% a vybral peníze.

Tohle udělat Asiat, tak mu uteče půlka klientely Ještě koukám, že na SBR mají hodnocení B, má SBR dnes vůbec ještě nějakou váhu?
    Tohle se mi moc nezda, neni to vyrazeno jen z bonusu? Ja jsem se dival na ty pravidla a nemuzu to tam najit. Slo by zkopirovat tu vetu v celem anglickem zneni?

Podobná témata

1. StanJames - čeština, bonus
    By davnov in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.03.2009, 18:38
  2. Stanjames - problem s proplacenim
    By renys in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 06.02.2009, 13:52
  3. stanjames.com
    By Taxan in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 7