Našel jsem na netu novou sázkovku v české verzi - stanjames.com. Mají MB a dávají bonus 25 liber.
Našel jsem na netu novou sázkovku v české verzi - stanjames.com. Mají MB a dávají bonus 25 liber.
jo maji asi B nebo B-,
jsou dobri, plati, stabilni anglicka sazkovka
nove maji Neteller a Moneybookers coz je perfektni
limituji uspesne hrace ale mene ne napr Bet365
nejsou nejlepsi ale dobre pouzitelni to ano
sázim s nima, jsou v pohode, do tydne po registraci prisla plastova kreditka, klasika, vyhry chodi do par dnu, maji ceske stranky na http://www.stanjames.cz
potencialni affiliate link odstranen... Orbital
Ano potvrzuji: vyhra 120 ? dosla behem 5´, ale ty kurzy... no musí se hledat
vsechno je jinak...
Jo všechno v pohodě měl jsem je rádNež jsem dostal max sázku 20-35 usd
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Chci upozornit na tuhle sázkovku, hrál jsem u nic poker, obvinili mě z chip dumpingu a zabavili asi 670 dolarů, pár týdnů jsem se s nimi hádal, včetně telefonů a dosud mě nic nevysvětlili. Dokonce mi odpovídali výsměšnými dopisi, že mě načapali atd..
Pěkný svině
ja tam ted dostal limit kolem 10EURO na zapas a kdyzchci vsadit za vic, tak musim zavolat na jejich centralu, kde mi dovoli vsadit v prumeru za dalsich 20EUR, takze vybiram penize a mazu je z listy![]()
No účet jsem zlikvidoval asi za 4 dny na basket limit 0 výplata do 10 min odhaduju s bonusem žádnej problém
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |