Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 95

Téma: Hokejove tipy SAZKARa.net

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Nechapu. Kdyz jsi v minusu nemuzes prece nic vyhrat. Ten post predtim jsem pochopil, jakoze vsadi 80u na jeden tip.
    Pochopils dobre s tou sazkou. Orbi da 1000backu tomu, kdo udela za mesic nejvice jednotek. Vsichni si tu budou delat mravenci praci a hledat value, po jednotkach se skrabat nahoru, ja posledni den v mesici vsadim bank na kurz 2, vo fous to vyjde, seberu litr. Pomuzu tim nekomu?

Citace Původně odeslal Jendrul Zobrazit příspěvek
    Pochopils dobre s tou sazkou. Orbi da 1000backu tomu, kdo udela za mesic nejvice jednotek. Vsichni si tu budou delat mravenci praci a hledat value, po jednotkach se skrabat nahoru, ja posledni den v mesici vsadim bank na kurz 2, vo fous to vyjde, seberu litr. Pomuzu tim nekomu?
    JJ, dnes je to vsechno uplne jasny. vcera jsme trpel znacnym spankovym deficitem a tak nejak jsem se jiz presouval do hladiny spanku, takze to moje logicky mysleni tak i vypadalo. Dneska to zatim jde ale jelikoz jsem zase spal jen nejake 4 hodky, dlouho mi to asi nevydrzi.

To odmenovani nejlepsiho mi prijde zbytecny. Kdyz je nekdo dobrej tak ma odmenu v podobe vecsiho zisku.

Pravidla přispívání