Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 206

Téma: EURO 2012

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Včera jsem si splnil sen, vidět mezinárodní fotbal s postupovým nábojem z jiné úrovně a parádní atmosféra. Příjemně mě překvapili polští fandové, před zápasem naprosto bez problémů, hecování v hospodách, kdy se našli i Češi sedící u jednoho stolu s Poláky a i když v početním oslabením, tak dokázali na sebe upozornit. Cesta na stadion neustálé hecování, česká menšina na chvilku ovládla i autobus, kdy při typickém Kdo neskáče není Čech většina z Poláků zmlkla napětím, jestli se kymácející autobus rozjede . Nebylo problém odchytnout polskou fanynku, která vám vybarvila tváře českými vlaječkami. Na stadionu jsem byl zklamán, že i snad půlka "kotle" za brankou byla polská, bylo vidět, že hodně českých "fandů" se zbavilo svých lístků vyhraných přes portál UEFY. Ostatně nebyl téměř problém koupit před zápasem lístek, i když ceny, co jsem viděl, tak nejhorší lístky za 35€ šli za 150€ minimálně. Od začátku byla parádní atmosféra, chvílemi jsem si připadal jak na hokejovém zápase Komety, která má skoro stejný průběh chorálu "Povstaň, si-li Komeťák", akorát s jinými slovy .
    Teď jsem mrkl na zápas ze sestřihu, přičemž jsem ještě stihl usnout u prvního poločasu, obrovská změna v reálu, kdy nabitý stadion emocemi hýřil a fanoušek neustále tleskal, fandil nebo jenom řval a užíval si každý moment . Emoce po zápase jsou určitě podtrženy i postupem, ale určitě je value odreagovat se a zajít si živě na zápas.
    Překvapením pro mě byla totální nepřipravenost Poláků na byznys, který Euro nabízelo. Nevyužili vůbec potenciálu téměř v ničem. Kromě fanzóny jste suvenýry nikde nekoupili, po zápase obrovský problém najít otevřenou restauraci opět kromě fan zóny, a když jste našli, tak vás z fronty a čekání přešel hlad. Ani lehké děvy neměly pravděpodobně svůj den, cestou zpátky jsem potkal pouze dvě .

Zpět k sázení, na ČR aktuálně 46 kurz na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu. Povedlo se mi vytradovat vklad a pokračuji dále free bet s Našimi za @90, věřím, že případní Němci nebo Dánové budou hratelní a ještě o ten jeden krok můžeme postoupit dále vzhledem ke kurzu, co je na nás vypsán.

Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek

věřím, že případní Němci nebo Dánové budou hratelní a ještě o ten jeden krok můžeme postoupit dále vzhledem ke kurzu, co je na nás vypsán.
    Němci? Spíš Portugalci. ne? Rozcucháme CR7 účes...

Jinak těch 150 EUR....

Samozřejmě, jsou to velké peníze, ale událost je to výjmečná, tak překousnout se tato částka dá....

Když MŠK prodávalo na zápas s Chelsea za 300 Eur....

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek
    Němci? Spíš Portugalci. ne? Rozcucháme CR7 účes...

Jinak těch 150 EUR....

Samozřejmě, jsou to velké peníze, ale událost je to výjmečná, tak překousnout se tato částka dá....

Když MŠK prodávalo na zápas s Chelsea za 300 Eur....
    Přesně tak, jsem spal nějaké 2 hoďky, tak mi to ještě moc nemyslí. Jinak ale těch 150€ bylo za nejlevnější lístek. Pokud jsi chtěl jít na hlavní tribunu alespoň rovnoběžně s hranicí velkého vápna, tak jsi klidně 10tku jen za lístek dal. Ale jak píšeš událost to byla vyjímečná a nedá se srovnávat s klubovým fotbalem.

Když tak hledáte tu statistiku naběhaných metrů, tak mě dorazilo, že když začalo nastavení, tak jsme marně hledali čas, neboť na obrazovkách už svítilo jen 90:00 další 4 minuty ...

Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek

...tak mě dorazilo, že když začalo nastavení, tak jsme marně hledali čas, neboť na obrazovkách už svítilo jen 90:00 další 4 minuty ...
    To je snad nějaké pravidlo UEFA (/FIFA) - když skončí řádná hrací doba, tak se časomíra zastaví a už dál čas nepočítá. A tvarem "90:00 +1:31" to asi obechcat nejde.

Přesně tak, jsem spal nějaké 2 hoďky, tak mi to ještě moc nemyslí. Jinak ale těch 150€ bylo za nejlevnější lístek. Pokud jsi chtěl jít na hlavní tribunu alespoň rovnoběžně s hranicí velkého vápna, tak jsi klidně 10tku jen za lístek dal. Ale jak píšeš událost to byla vyjímečná a nedá se srovnávat s klubovým fotbalem
    Ze sektoru do sektoru.... - YouTube

Zřejmě bylo možný se usalašit někde na hornim ochozu (a tak získat lepší úhel). Co na tom, že na stojáka. Některé věci jsou lepší vestoje

Hoši nevíte kde bych splašil statistiku k hráčům, kolik z a zápas naběhali metrů apod. ??? Nikde jsem to nemohl najít..
    Všichni se tam sejdem...

Citace Původně odeslal Karvinier Zobrazit příspěvek
    Hoši nevíte kde bych splašil statistiku k hráčům, kolik z a zápas naběhali metrů apod. ??? Nikde jsem to nemohl najít..
    A měli ty čipy na kopačkách? Tušim, že bez nich to nejde....

Ale je vlastně zajímavé, že třeba se na Euru neukazuje, z jaké vzádlenosti se kope přímák do brány, což umí i na Gambáč lize...

Rovnež polská režie vůbec neopakovala (ne)ofsajd Baryho ani tu megatutovku v 94. min., která mne děsí ještě teď, stejně jako mne děsí to, že se nad tímto kixem v obraně, který jen shodou okolností neskončil "katastrofou", nikdo moc nepozastavuje...

No určitě to někde bude, když fotbalportal uvedl toto : Reprezentace - EURO 2012: Nejvíce běhají Italové a Češi | FotbalPortal.cz a je tam i článek o našich, píšou, že to vytáhli ze statistik UEFY, ale nikde jsem to nenašel a když to vypisují SK tak to někde kua bude.. Mi neříkej
    Všichni se tam sejdem...

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek
    A měli ty čipy na kopačkách? Tušim, že bez nich to nejde....

Ale je vlastně zajímavé, že třeba se na Euru neukazuje, z jaké vzádlenosti se kope přímák do brány, což umí i na Gambáč lize...

Rovnež polská režie vůbec neopakovala (ne)ofsajd Baryho ani tu megatutovku v 94. min., která mne děsí ještě teď, stejně jako mne děsí to, že se nad tímto kixem v obraně, který jen shodou okolností neskončil "katastrofou", nikdo moc nepozastavuje...
    "Nedýchal jsem, protože si myslím, že se rozhodlo v posledních vteřinách, kdy Kadlec vyhlavičkoval míč z prázdné branky, kterou, myslím, Čech trošku opustil. A byl jsem šokovaný, že čtvrt hodiny komentovali ti největší experti a o všem mleli zprava zleva, co se v tom zápase odehrávalo, a tuhletu věc nezmínili, z čehož jsem byl naprosto šokován," prohlásil Klaus v neděli v Českém rozhlase Radiožurnálu.

Zdroj: Klause šokovalo, že experti nerozebrali Kadlecovu hlavičku - iDNES.cz

Frick je Vaclav!
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání