Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 206

Téma: EURO 2012

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Nerazzurro: Já se naopak plně ztotožňuju s tím, co rozehrávají média: Pojďme si to užít! A když dostaneme výprask, tak se chovejme jako Irové! A pojďme si taky trochu věřit, vždyť i o devíti jsme už prokázali že na to máme! A jak už jsem psal dřív, já Bílkovi věřím Důvod? Neberte nám Vrbu V jeho silách stejně není přičarovat MS 2014 v Brazílii.
    Je to fakt k smíchu: Kdyby se Bílek zařídil v duchu 6 Šípovo změn nic by nepokazil, kdyby to postavil podle např. čtenářů idnesu, tak má prakticky optimální sestavu. Trenérovi Španělska po 1. zápase došlo, že bez útočníka hrát nemůže a pokud mu to náhodou nedošlo, tak se to nakonec nějak k němu doneslo a chybu už neopakoval. Fotbal není žádná věda, pokud se tedy z toho různými zákulisními machinacemi dělat nezačne. Stejně je zajímavé, jak tahle teorie o odbornících, kteří sami najdou optimální řešení, protože vidí to co ostatní ne byla už vyvrácena. Podle nějaké už potvrzené teorie právě průměrně tupé státo dokáže najít to optimální řešení a ne pár vybraných jedinců s předpoklady. Sice nevím jak je to možné ale je to tak.
    To tak ode mě takový poslední příspěvek ohledně naší repre a mám vyhlédnutou i jednu sázku na zítřejší zápas, kterou sem postnu, pokud mě tedy nějak neodradí třeba dnešní katastrofální výsledky a já si to přeberu tak, že bych měl přestat rozumovat.

Citace Původně odeslal Emir Zobrazit příspěvek
    Podle nějaké už potvrzené teorie právě průměrně tupé státo dokáže najít to optimální řešení a ne pár vybraných jedinců s předpoklady. Sice nevím jak je to možné ale je to tak.
    El Farol Bar problem - Wikipedia, the free encyclopedia
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání