Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 264

Téma: Veci s value

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Na jidlo ma hodnotu bydlet ve vetsim meste, kde je dost dobrych hospod (na zradlo). V Cesku je to fakticky jen Praha a strednedobe Brno a s odrenyma usima Ostrava. Kdybych mel mycku, tak mi to je prd platny, pac si neuvarim ani nenakoupim. Jestli toho je nejaky sazkar schopen, tak smekam renesancnimu cloveku. Prohrat nebo vyhrat 10 jednotek a pak jit klohnit gulas je IMHO vykon.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Na jidlo ma hodnotu bydlet ve vetsim meste, kde je dost dobrych hospod (na zradlo). V Cesku je to fakticky jen Praha a strednedobe Brno a s odrenyma usima Ostrava. Kdybych mel mycku, tak mi to je prd platny, pac si neuvarim ani nenakoupim. Jestli toho je nejaky sazkar schopen, tak smekam renesancnimu cloveku. Prohrat nebo vyhrat 10 jednotek a pak jit klohnit gulas je IMHO vykon.
    Mám tu elektrickej gril a párkrát za den si na něj odběhnu hodit kus masa.
    Naopak mi to je velice příjemný, protože často zrovna v tu chvilku sedím nad lajnou a čekám, než se mi pohne. Místo pěti refreshů zařadím dvě otočení flákoty a za pět minut jsem zpátky u monitoru. : - )

Myčku nechápu,
    Pro jednoho je to úplně směšný. Já jím z jednoho talíře a piju z jedný sklenice.
    Když vařím, opravdu vařím, s hrncema a jienjma ptákovinama, tak myju nádobí v prostojích rovnou při vaření. Hrozně nerad sedím a koukám.

Pravidla přispívání