Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 81

Téma: Betfair zdraví členy komunity Sázkař.net

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    40% mi prijde jeste relativne ok, mozna prestrelene, ale ne silene... 40% neni 100%
    tohle jsem bral jako 100%
    kdyz pak prijde technicky problem, tak mi to odpali vse... s tim proste nepocita zadny trader
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    40% mi prijde jeste relativne ok, mozna prestrelene, ale ne silene... 40% neni 100%
    tohle jsem bral jako 100%
    Jde o to ze vyuzivam 100% pracovniho kapitalu co mam na ucte BF, samozrejme to neni muj cely bank, ten bych nevyuzil kvuli nizke likvidite.. Tenis inplay a tradovani koni pred startem nelze srovnavat, na konich si muze dovolit daleko vic, trh je stabilni a nerozhoduje vyvoj hry, pro skalpera, ktery bere 1 tick jsou take vypadky katastrofalni, nedovedu si predstavit, ze by se neco takove stalo u renomovaneho brokera na Forexu, to by razem ztratil vetsinu klientu. U BF jsem na vypadky zvykly, samozrejme si mi to nelibi, ale hlavne jde o to jak se BF postavil k vyporadani sazek, kdy cast zrusil a cast vyhodnotil, to je proste bordel...

Citace Původně odeslal renys Zobrazit příspěvek
    ...... hlavne jde o to jak se BF postavil k vyporadani sazek, kdy cast zrusil a cast vyhodnotil, to je proste bordel...
    A hlavne nikdy nie je jasne, co bude uznane a co bude zrusene.

Tags for this Thread

Pravidla přispívání