Jak dlouho to tam je? Uz tak 2 roky zpet se o tom psalo.
Jak dlouho to tam je? Uz tak 2 roky zpet se o tom psalo.
Gambling feels like endless ejaculation
Neviem, ani som to nejak nevnimal, ale snad rok iste. Spytam sa kamosa - mozno bude vediet viac.
Na jednej strane je dobre, ze vytvaraju likviditu, tymi "virtualnymi protitipmi", ale na druhej strane - toto si nemozu dovolit v LIVE bez DELAY.
Ak budu mat v LIVE DELAY ako my vsetci - nemam ziadne namietky.
Takto maju teda slusnu vyhody a mozu "grabovat" (akoze uchmatnut) mnoho "value bets".
To uz nehovorim o LIVE zo zapasov, kde to "frci"- Champions League, Premier, atd. - ale tam to proste nevidis - tam sa to strati.
Na malo obchodovanej NBA to vidiet jednoznacne (ked tam skoro nikto nic nepredava).
Pozeram, najblizsi zapas NBA je New Orleans vs Washington, hraju v noci o 01:05.
Kto by mal teda zaujem, mozeme spravit "grupac"- verejnu ukazku, v case od 01:05 do 01:10 (nez zacnu hrat), pokial to teda BF
medzitym nezrusi, ten "ojebik"...
Naposledy upravil 1; 15.03.2012 v 06:17.
Deje se to uz nekolik let, tedy v tenise, ale ne vzdy a na vsech zapasech.
p.s. Byl bych nerad aby tato "kauza" zastinila mnohem vetsi ojeb, a tim je - kratsi delay time pro nektere uzivatele, kdy napriklad tenista da eso a do vteriny je nabidnut kurz ktery tomu trefenemu esu odpovida ( ti lidi byli primo na kurtu ) , takze o spozdenych streamech nemuze byt rec.
Tohle se neda dokazat, musel by byt pohled kamery ktery v jedne chvili zabira kurt a zaroven monitor, a to neni mozne uz kvuli pravidlum ATP.
To ze to nekdo macka na telefonu v kapse je jedna vec, ale nekdo musi mit i moznost obejit ten delay.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Ano, s tym kurzom, ktory "predbieha" akykolvek stream, som si vsimol.
BF je potom vlastne najrychlejsi LIVESCORE servis. A ze tu niekto (kto asi ? najskor BF sam ?) nema DELAY (resp. =0) je viac nez jasne.
Parkrat som videl na tenisovych turnajoch (bolo to vzdy na streame od B365 - obcas ho kamera zabrala) chlapika v hladisku, raz dokonca (on
o tom iste nevedel), sedel blizko mikrofonu, a bolo pocut co hlasil:
Hlasil do telefonu (handsfree) priebeh zapasu (v nejakych skratkach, co mali dohodnute - nieco podobne, ako mate u
automobilovych zavodov,
kde je akysi navigator, kde hlasi "prava 2, lava 3, atd. ") a zrejme na druhom konci linky mal kamosa, ktory ten zapas (podla
instrukcii) tipoval bud v BF, pripadne niekde inde ...
K rychlosti toho streamu:
porovnaval som raz u toho isteho zapasu TV prenos (EUROSPORT), B365 stream, B365 tipovanie (kde ukazuju priamo stav po
"Fifteen-och"), BF - pohyb kurzov ...
V poradi (od najrychlejsieho) to vyslo takto:
1. BF (pohyb kurzov)
2. B365 tipovanie
3. B365 stream (dokonca oneskoreny asi o 2 sekundy oproti vlastnemu tipovaniu - zrejme umyslene - aj B365 ojebava; najprv sa zmenil stav
15:0 napriklad, az za 2 sekundy som to videl realne na streame B365)
4. TV prenos bol asi o 4 sekundy pomalsi oproti BF pohybu kurzov - zrejme dovod moze byt taky, ze EUROSPORT bral signal cez druzicu, ale
B365 zrejme "po zemi" - rychlejsie, nez cez druzicu
Naposledy upravil 1; 15.03.2012 v 21:44. Důvod: formatovanie - riadkovanie textu
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |