Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 86

Téma: Luděk Zelenka (ambasador Betfair v ČR) už zase trefil přesné skóre

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    No to by zaujímalo viac ludí ako je to z delay, zástupci betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu tu na fóre dokážete získať od BF nejaké stanovysko k tejto veci?

cože je to "lay"?
    Zkoušel jsem se poptat na technické oddělení u betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu, říkají, že toto 100% není možné (překonání samotného "Betfair delay"). Někdo mi zase říkal (sázkař), že někteří sázkaři se stěhují na místa, kde si myslí, že Betfair má servery. že když jsou jim blíže, vše jim jde rychleji. Ale delay není možné překonat (i když sedíš na kurtu, pořád tam je).

Přijde mi to jako s tím pokerem (lidé pořád tvrdili a tvrdí, že něco není v pořádku). Můžete mi někdo poslat nějaký příklad zápasu či tennisového utkání, kde se toto prokazatelně stalo? Potom to můžu řešit dále.

Díky,

D.

Citace Původně odeslal slofman Zobrazit příspěvek
    No to by zaujímalo viac ludí ako je to z delay, zástupci betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu tu na fóre dokážete získať od BF nejaké stanovysko k tejto veci?

Citace Původně odeslal cortezzz Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsem se poptat na technické oddělení u betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu, říkají, že toto 100% není možné (překonání samotného "Betfair delay"). Někdo mi zase říkal (sázkař), že někteří sázkaři se stěhují na místa, kde si myslí, že Betfair má servery. že když jsou jim blíže, vše jim jde rychleji. Ale delay není možné překonat (i když sedíš na kurtu, pořád tam je).

Přijde mi to jako s tím pokerem (lidé pořád tvrdili a tvrdí, že něco není v pořádku). Můžete mi někdo poslat nějaký příklad zápasu či tennisového utkání, kde se toto prokazatelně stalo? Potom to můžu řešit dále.

Díky,

D.

No, verim tomu, ze to (NO DELAY BETTING) ma nastavene (ako ojeb) samozrejme BF a o tomto vie len velmi mala skupina (najvyssie

postaveni v BF + technici, co sa na tom podielaju). Nizsie sa to nedostane ...

Priklad asi tazko poslat, to by bolo najlepsie, ak by sme boli online v kontakte, napriklad na SKYPE (ale nebudem davat nikomu moj kontakt)

a povedal by som Ti online, ktory zapas a tip idem predlozit a na vlastne oci by si videl, co sa tam deje ...

Ale mozes si to aj sam vyskusat, vsak len u specifickych zapasov - a za malu sumu, napriklad u "correct score" u tenisu ... 2:0, 2:1, atd. ...

Ked nie je zapas moc obchodovany, hraci este nehraju, ale BF casto dava do LIVE aj 10-15 minut pred zapasom ...

Vtedy mas moznost dat (nefer kurz), napriklad LAY kurz 1.05 (fair ma byt povedzme 2.0) a uvidis, ze presne (na vyarbovanie) si BF robot

okamzite zapyta vsetky protitipy 2:1, 0:2 a 1:2 a za sumy presne, co zodpovedaju Tvojmu LAY 1.05 a sume ...

Neviem, ci sa to deje u vsetkych zapasov, ale par som takych videl.

A tu ma stve, ze ja musim cakat 8 sekund (DELAY), ale BF ROBOT okamzite zapyta (DELAY = 0) vsetky protitipy ...

Citace Původně odeslal 1 Zobrazit příspěvek
    mas moznost dat (nefer kurz), napriklad LAY kurz 1.05 (fair ma byt povedzme 2.0) a uvidis, ze presne (na vyarbovanie) si BF robot
    okamzite zapyta vsetky protitipy 2:1, 0:2 a 1:2 a za sumy presne, co zodpovedaju Tvojmu LAY 1.05 a sume ...
    Neviem, ci sa to deje u vsetkych zapasov, ale par som takych videl.
    A tu ma stve, ze ja musim cakat 8 sekund (DELAY), ale BF ROBOT okamzite zapyta (DELAY = 0) vsetky protitipy ...
    Presne toto si myslím aj ja že BF kontruje naše stávky z delay=0 aby nevznikali arby, chcelo by to nahrať camtasiou a dokaz by bol hneď na svete...

Citace Původně odeslal slofman Zobrazit příspěvek
    Presne toto si myslím aj ja že BF kontruje naše stávky z delay=0 aby nevznikali arby, chcelo by to nahrať camtasiou a dokaz by bol hneď na svete...

Praveze nie. On (BF) "kontruje" (ako si napisal), prave preto, lebo to on (BF) chce sam zahrat v arbe !

Kem mu "daju" tie jeho zapytane tipy - on si ukroji z toho Tvojho (co ponukas, povedzme ako jediny - clovek - nerobot) a tym uzavrie (sam

BF) ten arb ...

Nevadilo by mi to az tak, keby mal BF rovnake sance ako my vsetci - ale on tam ma delay = 0. Takto moze pocas kazdeho LIVE zapasu

pochytat mnozstvo dobrych kurzov (a vyarbovat ich; vdaka tomu 0 delay). Toto je nefer.

Samozrejme, ze sa k tomu neprizna a bude dalej tvrdit, ze nic take nerobi, ...

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram

Díky,

D.
    Denisi,

prodleva nelze překonat dle tvých informací, ale v každém zápase jí někdo překonává. Pokud je tedy všude stejně dlouhá a to 5s (jak kolem Malty tak v Asii) jak je možné, že když se odehraje míček "někdo" rychle vykoupí ve svém směru všechny sázky a za 2 vteřiny je prodá po změně kurzu?!? Když sedí někdo na kurtech s telefonem nebo notebookem tak to nestihne, to je vyzkoušený. Tak jak je to možný? Podívej se na jakýkoliv tenis, teď se hraje Indian Wells a v každém zápase se to děje pořád dokola. To bylo k první otázce a pak jsou tam dvě další věci, ty částky 7777 a 777, který dávají někdy dohromady desítky tisíc, pochybuju, že by to bylo od hráčů a poslední dotaz ty rychlé sázky a protisázky ve stejný okamžik? Je to umělé nafukování likvidity nebo vykupování sázek betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairem?!? Jen jediný subjekt ví, co se "uzavře" za sázky v příštích 5 vteřinách...
    Naposledy upravil tanasguram; 06.03.2012 v 18:19.

už nemám přítelkyni...
    Někdo mi zase říkal (sázkař), že někteří sázkaři se stěhují na místa, kde si myslí, že Betfair má servery. že když jsou jim blíže, vše jim jde rychleji.
    Jen technická poznámka . Tohle je nesmysl. Data putují optickými kabely rychlostí světla, Takže
    se rozhodně nejedná o prodlevu v řádech sekund , ale milisekund.

Citace Původně odeslal Djoker Zobrazit příspěvek
    Jen technická poznámka . Tohle je nesmysl. Data putují optickými kabely rychlostí světla, Takže
    se rozhodně nejedná o prodlevu v řádech sekund , ale milisekund.
    Nikdy nevies. Mozno taky dvackar za tu dobu naklepe plachtu

už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal AC_28 Zobrazit příspěvek
    Nikdy nevies. Mozno taky dvackar za tu dobu naklepe plachtu

Chtěl jsem to jen trochu uvést na pravou míru , aby tu Cortezzz nevodil sázkaře za nos , že
    ta několikasekundová prodleva je způsobená vzdáleností sázkaře od serveru betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu. Časový
    rozdíl mezi sázkařem sázejícím z Česka nebo Británie není ani setina sekundy. Za tu dobu sázkař nestačí ani kliknout myší.

Citace Původně odeslal Djoker Zobrazit příspěvek

....... Časový
    rozdíl mezi sázkařem sázejícím z Česka nebo Británie není ani setina sekundy...
    Response time (ping) UK hracov je cca 30-50ms, response time nonUK hracov je cca 120-500ms, pricom 120ms sa javi ako najnizsia hodnota. UK hrac ma trasu UK-UK, nonUK hrac ma trasu nonUK-Malta-UK. Udajne to funguje tak, ze UK hraci obchoduju priamo medzi sebou, ale non UK hraci kupuju stavky od BF. Ak teda UK hraci funguju priamo hrac-hrac, nonUK hraci funguju trasou hrac-BF-hrac.

K teme: riesenim je pustit robota kontrolujuceho prehod zo suspendu do inplay, ktoreho ulohou bude podat stavku okamzite po prechode zo suspendu do inplay a nahrat to na video.

už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal pivo Zobrazit příspěvek
    Response time (ping) UK hracov je cca 30-50ms, response time nonUK hracov je cca 120-500ms, pricom 120ms sa javi ako najnizsia hodnota. UK hrac ma trasu UK-UK, nonUK hrac ma trasu nonUK-Malta-UK. Udajne to funguje tak, ze UK hraci obchoduju priamo medzi sebou, ale non UK hraci kupuju stavky od BF. Ak teda UK hraci funguju priamo hrac-hrac, nonUK hraci funguju trasou hrac-BF-hrac.

K teme: riesenim je pustit robota kontrolujuceho prehod zo suspendu do inplay, ktoreho ulohou bude podat stavku okamzite po prechode zo suspendu do inplay a nahrat to na video.

Díky za upřesnění. Jsou to zajímavé údaje.

Tags for this Thread

Pravidla přispívání