Výsledky hlasování: Nej REKREACNI sazkovka pro CeskoSlovensko

Hlasující
25. Nemůžete hlasovat
  • bet365

15 60.00%
  • bwin

5 20.00%
  • sportingbet

0 0%
  • expekt

0 0%
  • unibet

2 8.00%
  • interwetten

0 0%
  • ladbrokes

2 8.00%
  • betsson

0 0%
  • nejaka ceska sazkovka

0 0%
  • uplne jina sazkovka

1 4.00%
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 34

Téma: Nejlepsi rekreacni sazkovka pro hrace z Ceska

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Vezme bonus? To jsem neslysel. Vezmou akorat bonusy do budoucna, ale zpetne ne. Nebo se mylim?

Mas fakt nejskou vyjimecnou zkusenost. Bet365 snese radove desitky tisic Eur, kdyz se clovek nechova jako blazen. Tj. imituje chovani whale, nehraje steamy atd. Bet365 se hodne zmenili asi pred 2 roky. Do te doby byli na urovni PaddyPower.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Vezme bonus? To jsem neslysel. Vezmou akorat bonusy do budoucna, ale zpetne ne. Nebo se mylim?

Mas fakt nejskou vyjimecnou zkusenost. Bet365 snese radove desitky tisic Eur, kdyz se clovek nechova jako blazen. Tj. imituje chovani whale, nehraje steamy atd. Bet365 se hodne zmenili asi pred 2 roky. Do te doby byli na urovni PaddyPower.
    Kdybych měl vybrat nejhorší rekre sázkovku, kterou jsem kdy použil, tak bet365 bude určitě na čele s Victor Chandler a Stan James. Za nimi je Coral, Expekt, Intertops, Youwin. Pak je široký průměr jako Gamebookers, William Hill, Unibet, Bet24 apod. Na špici řadím kromě bwin ještě Bet-at-home - vysoké limity, časté bonusy (MS hokej, narozeniny a pod.), ještě se mi nestalo, aby stornovali sázku. PaddyPower, Betclic a další podobné jsem raději ani nezkoušel.

smigi, zkontroloval sis limity? Já tuhle zprávu dostal taky a znamená to limitaci účtu

Citace Původně odeslal mike Zobrazit příspěvek
    smigi, zkontroloval sis limity? Já tuhle zprávu dostal taky a znamená to limitaci účtu
    Naposled co jsem tam chtel sazet byl zapas Berdych-Tipsarevic v Londyne a na ML jsem mohl vyhrat maximalne 24 euro cisteho. Pri live jsem na to ze Berdych prohraje svuj servis, tusim ze se jednalo o 3.game 1.setu, tak pri kursu 4,00 jsem mohl vsadit maximalne za 4 euro. Tak jsem to ted zacatkem prosince vybral a od te doby sem tam nelez. Alespon pro mne neni o co stat. Jinak ty limity jsem tam mel tragicky i pred tim, ale toto byl jiz vrchol ubohosti, zejmena kdyz si vezmes o jak atraktivni turnaj slo. Co si pamatuju, tak i na fotbaly co jsem se dival tam ty limity byly otresny a to se jednalo o zapasy 1.anglicke ligy.

Citace Původně odeslal mike Zobrazit příspěvek
    Hej, presne tento isty mail zaslali aj mne. Holt, nahanat values u rekreacnych stavkovych proste nejde

Tags for this Thread

Pravidla přispívání