Souhlasím s tím že čím dýl to člověk dělá tím to s ním méně pohne,pokud se teda nehroutí od začátku tak potom na to nemá hlavu,ale nesouhlasím že je to více o psychice než o tipech,existuje jen jeden faktor a to je jejich dlouhodobá uspěšnost a když to vím a jsem si jistej tak nebudu přece dělat blbosti a budu se chovat vždy racionálně.Jinak nechápu jak sázíte ale propad v banku o víc jak 10% jsem snad nikdy nezažil takže jestli mám 250 t a prohraju 25 tak to je extrem ke kterýmu si nepamatuju že bych to někdy pustil,protože když to nejde jdou sázky dolu a je jich málo a když to jde rapidně to stoupá,loni jsem skončil 2 měsíce mínus 10 plus takže opět tvrdím to že nějaký statistiky atd jsou tady na prd,podstatná je hgodnota a kvalita tipů a jinak to není. Jinak když jsem sázel asi dva roky tak jsem jednou praštil hlavou i do zdi,když jsem poněkolikáte zopakoval stejnou chybu a věděl jsem to už když jsem to dělal,po vyčerpávajícím dnu jsem chodil do lesa abys se trochu zberchal,je to záhul na začátku a čím víc člověk chce tím je to náročnější na tu psychiku.Dneska se zasměju a jdu k tv nebo na pivko a za 5 minut o tom nevím,mozek se adaptuje na všechno myslím![]()

Odpověď s citací