TjnJá jsem rád, že většina sázkovek je anlicky aspoň to donutí člověka ten jazyk trochu procvičovat.![]()
TjnJá jsem rád, že většina sázkovek je anlicky aspoň to donutí člověka ten jazyk trochu procvičovat.![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenost se změnou měny na pinnacle (asi před rokem jsem si otevřel učet v korunach, nicméně dneska sazim všude jen v usd kromě pinnaclu) měna nemá asi vliv na vysledky v sázení ale ten dolar mě vyhovuje nějak víc (je to asi jen psychologicky pocit ) tak pokud s tim nejsou velké problemy ...na strankach pišou že když už tam jednou pošlu penize měna nelze změnit...
mena nelze zmenit, ale lze zavrit ucet a otevrit ucet s jinou menou, to tam taky pisou
pokud mas na starym penize, tak je bud vyber, nebo ti ho prevedou za kurz oanda.com plus 1.9% tusim
a nezapomen tu kliknout na banner![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Dobrý den,
chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s vkladem pomocí kreditní karty. Jde mi o to, zda si účtují nějaké poplatky. V podmínkách jsem se dočetl, že pokud je vklad v jiné měně než EUR, GBP a USD, bude se měna převádět nejdřív na dolar a pak zpátky na koruny. To může znamenat o dost procent nižší vložený vklad.
Má s tím někdo zkušenosti?
Díky
zdravim a vitam,
mozna se mylim, ale troufnu si tvrdit, ze nikdo zde (debetni natoz kreditni) kartou na pinnacle nevklada
ten prepocet patrne neco sezere, ale to zalezi na podminkach tve banky/karetni spolecnosti
pokud nechces pouzit Moneybookers jako prostrednika, tak pro CZK menu bude nejlepsi bankovni prevod v ramci CR
Díky za rychlou odpověď.
Chtěl jsem si totiž vsadit ještě dnes, ale raději to tedy odložím.
Asi bude přeci jen nejlepší založit si účet u MB.
Jen se chci zeptat na jednu věc. Studoval jsem podmínky. Za příchozí platbu se u MB neplatí, za odchozí ano. Platí se i za odchozí platbu, pokud posílám zase na MB? (třeba vklad do SK)
ano, MB je nejlepsi
podivej se do sekce Finance na podrobnosti
za prevody na/ze sazkovky neplatis pro Moneybookers ty nic, pokud to neni v podminkach sazkovky
u Pinnaclesports konkretne vklad je zdarma (pokud nepouzivas peer2peer prevody s jinyma sazkovkama, coz nehrozi) a jeden vyber v kalendarnim mesici je tez zdarma
MB vyber stoji 1.8 Eura na kartu i do banky
problem muze byt s vkladem na Moneybookers: z banky je zdarma, ale kartou, pokud nejsi VIP, tak platis myslim 1.9%, ale to ber bez zaruky
aspoň nějaká dobrá zpráva
Díky
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |