Citace Původně odeslal LadyMaster
ono by bolo zaujmave, keby sa nejaka diskusia vlakna vymaze a potom sa polozi rovnaka otazka, ze ci sa bude diskutovat rovnako a k comu sa dospeje

pohlad v inom casovom horizonte tych istych ludi na tu istu temu
zajimavy, ale myslim ze vetsina lidi nebo aspon ti co se zapojili do diskuze si pamatujou o cem psali takze by se tezko dospelo k necemu jinymu - jedine v pripade ze by si lidi cucali z prstu nejaky nesmysly, coz se ale tady nedeje (na rozdil od spousty jinym for).

Abych osobne taky neco rekl k tematu, tak jsem spis pasivnim uzivatelem bohuzel a to proto, ze jsem se jeste nedostal tak daleko abych u sazeni sedel veskerej svuj cas (k cemuz bych s ale uz taky rad dostal..), takze se spis kouknu na forum co je novyho kdyz zapnu komp, jak rikal Frantisek, je to takovej muj internetovej kamos Jinak kdyz mam nejaky zkusenosti se sazkovkama, o kterych jeste nebyla rec, tak to sem rad hodim samozrejme.

Nemyslim si ze by tohle forum upadalo nebo bylo snad mrtvy nebo jaky slovo pouzit. Spousta temat zejmena treba pro zacinajici sazkare se tu uz pomerne obsirne probirala a psat neco za kazdou cenu, jen aby byly nejaky 'novy' posty je blbost, ktery tohle forum nema zapotrebi. Jsem rad jak je to tu ted, myslim ze je to jedno z mala hodne kvalitnich for, kde je spousta rozumnych stalych posteru, ktery jsou v pohode.

Jen at to tak jede dal
no ale to co vymyslel stavkovej, to je vazne zajimavy, ja sam bych za sebe ruku do ohne nedal, ze sem budu treba za rok psat uplne ty stejny veci, bohuzel fakt ne... na hodne veci se empiricky meni pohled a je to ovlivneny u me treas tim
i kdyz denne udelam dost sazek, furt jich je malo, aby se dalo s nejakou 100% hladinou ucinnosti rict co a jak funguje, vsechno to prichazi ve strajcich a teprve az po korekcich dolu a skonceny sezone se da bilancovat s tim, ze dalsi muze byt ale zas jinak
totez se da rict i o sazkovkach, protoze jak uspesnymu sazkari nektery sazkovky vyhovuji, tak jak se dostane do vyssich hladin, tak uz mu trebas vyhovovat prestanou /mluvim o kurzech na dogy na bwin a pod/
dost casto si nejakou sazkovku chvalim, pak udela nejakej pruser, mam naladu na bodu nula ale nakonec se s tim smirim, snazim se vyvarovat toho, co se na ty sazkovce sere, jako trebas 2x cekuju na canbetu jestli mam vsazeno co jsem vsadil jak jsem zde jiz psal v jednom threadu, nebo ta aferka s greekem, tam to u me bylo taky nahoru dolu, ale nakonec proste muj nazor se ustalil na tom, ze jsou hodnotna sazkovka, nedovoli cloveku vsechno, reloady maji slusny, nabidku unikatni a v kazdym pripade cloveka vzdy zaplati /napr. bych si tipl ze maji nizsi procento voided bets nez pinnacle/
konecne jsem i nekonzistentni clovek, hodne veci sice pisu s dobrou vuli, ale neni na nic dost casu a tak i jak vznikaji moje spatny sazky, ktery bych nedal mit vic casu, vznikaji mozna i spatny posty, ktery bych nenapsal, kdybych na ne mel vic casu.. proto je to diskuze, aby se pripadne nazory nejak zkonfrontovaly a zkorigovaly a mam radost ze to tu lidi fakt chapou

jak psal frantisek, forum ma bejt neco jako kamos, mozna neco jako hospoda, mozna jsme sice hospoda v zapadly ulicce nebo vesnici, bez reklamy na mistnim radiu a zavazime si ji sami Fordem Fiesta ´91, ale vedle stoji 400 letej dub, pivo si varime sami, a kdyz lezi obsluha pod stolem, muzete si nacepovat sami