Docela mě nalákal Františkův post, tak jsem se tam dens koukl a i zaregistroval, nicméně mé prvotní nadšení krapet opadlo, když jsem zjistil, že mají docela hustě zpoplatněný vklady a to všema metodama včetně vkladu z účtu či MB, poplatek většinou 3,5%.. Jestli to teda dobře chápu, bude o ten poplatek ponížena provize ze sázení, nicméně jestliže mě lákala třeba ta 0% provize na tenis, co tam teď "v akci" je, tak už to není až tak super, to jsem se ani nedíval na poplatky za výběr, je možný, že ty budou ještě vyšší, ale to jen spekuluju, pár kursů co jsem porovnával oproti BF bylo kapku níž (cca BF- BFprovize), takže ve výsledku proti BF zatím nic navíc pro mě.. Nicméně samozřejmě jsme taky pro, aby BF konkurenci měl, tak třeba se jim to podaří rozjet a hráče tam dostat, čím vyšší bude likvidita, tím lepš budou kursy.. Navíc teda jsme tam ennašel vůbec žádný tenisový zápasy v livku, což se mi zdá až nemožný, takže pokud jsem přehlédl, tak mě prosím naveďte někdo, jak se k tomu proklikat..