no tak nějak sem se to snažil napsat....jen s nepatrným rozdílem, že "ty jsi na svým už do sta tipů, já o tří víc"Dlouhodobá kvalita tipů tam být musí. Pokud tam je, tak tvrdím, že to je právě o psychice.![]()
Trošku odbočím, máš při livkování otevřený jen jednu SK (burzu ted nemám na mysli) nebo víc ?
Při detailnějším sledování jsem odpozoroval že jistý SK si hrajou s kursy víc než by bylo zdrávo. Prvně jsem to připisovat, časové prodlevě mezi stavem a úpravou kursu, ale jsem presvedcenej že nekterý SK nechávají ležet kursy v livku záměrně a "lákají" tak sázkaře.
Př
Hráč s kvalitním servisem ( ne, nejde o zápas Federera proti Vejmelkovi ) po první doublefault a returnu přes prasátko prohrává *15-40 4:5 sázkař vidí tenistu, kterého dělí jeden míč od vítězství v první sadě a taky kurs 3,50, za tohoto stavu bych cekal fair odds někde kolem 2,40 čekám úpravu kursu a stale se nic nedeje, v rychlosti prekliknu stránku na jiný livko se stejným zápasem a tam je fakt tech 2,40. Ten kursovej rozdíl tě utvrdí ve tvém úsudku a sázka je odkliknuta, následují dvě esa, vítězství pres shodu a break v následujícím gemu....6 zápas za sebou, který nese výše popsané specifika.
Co tam sedí za monstrum ?![]()

Odpověď s citací