Myslím že to je dost zjednodušený a rozhodně ne použitelný pro každýho.Jel jsem rok 0,7 pak rok 0,8 tenhle rok 0,9 a je to málo,naprosto zbytečný vyhazování peněz,jsem konzervativní takže ted pojedu 1% .Dávat každou sázku v jinej výši jsem testoval 3 roky a osobně nejsem schopnej na tom neprodělat.Jinak ono by bylo třeba taky dodat jak často kdo počítá bank,takže skutečná výška vkladu se v praxi dost mění.Někdo započítává po jednom dnu někdo jednou za měsíc atd.Každopádně každej by měl vědět jak na tom je a jak je schopen zastavit proherní serie,to je další součást strategie a jak se mu to v praxi daří.Pro mě bude myslím málo i to 1% a pro změnu když vidím třeba styl emira,tam je to dost drastický ikdyž tuším že zrovna on to 1 % jede taky.Mě se to navíc ještě tluče s livkem,ikdyž to zprvu vypadá jako že to nemá nic společnýho,ale pokud budu hrát sola 1% a na livkách mě to prostě nikde neberou a edge livka je mnohem vyšší než u solo,tak mám prostě další problém kde to dávat a alespon chvíli tam vydržet a rozevřít ty nůžky abych hrál za 100 babek livko a za 1000 solo je taky na prd,protože tyhle dvě věci v praxi když se jede spolu,naprosto korigujou velký ztráty.Nemusejí vyjít smolně 4 sola ok,ale z 30 live sázek už všechny neprohrajou.Je to u každýho individualní bych řek.
edit> ještě dodám že pokles banku i o 20% třeba za 14dnů není problém,protože dlouhodobě vím že to mám za 3 dny zpátky až to sedne,o víc než cca.dvacet procent jsem nikdy nespadnul za pěknou řádku let,pokud nepočítám experimenty na us sporty který už nedělám,ale těch dvacet % je fakt snad každý dva měsíce,ale když je prostě odzkoušený jak to funguje není problém

Odpověď s citací