Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 111

Téma: MONEYMANAGMENT

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Nikde jsem se tady nedočetl kdy by měl člověk přizpůsobit velikost sázky aktuálnímu banku. Určitě by to mělo být v moment, kdy si je člověk jistý tím, že tohle už náhoda není a bank se opravdu nafouknul, ale jak tenhle moment vystihnout a přitom maximalizovat ono bobtnání banku s nízkým rizikem ? Dejme tomu, že sázím kurzy okolo roviny 1,75-2,35 .. Od kolikaprocentního nárůstu banku a počtu sázek bych měl přehodnotit to za kolik sázím? Po 30%, 50% nebo až po zdvojnásobení banku ?

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Citace Původně odeslal Sheldon Zobrazit příspěvek
    Nikde jsem se tady nedočetl kdy by měl člověk přizpůsobit velikost sázky aktuálnímu banku. Určitě by to mělo být v moment, kdy si je člověk jistý tím, že tohle už náhoda není a bank se opravdu nafouknul, ale jak tenhle moment vystihnout a přitom maximalizovat ono bobtnání banku s nízkým rizikem ? Dejme tomu, že sázím kurzy okolo roviny 1,75-2,35 .. Od kolikaprocentního nárůstu banku a počtu sázek bych měl přehodnotit to za kolik sázím? Po 30%, 50% nebo až po zdvojnásobení banku ?
    Jak kdy?!? Vždycky! Když se to sere i když se daří, dejme tomu 2-5% z toho co tam prostě zrovna je...Sázka roste/klesá úměrné hodnotě banku. Zlomový přechodový body výdělku jsou dobrý tak leda na oslavu... Taky znám teda lidi co s tím nehejbou roky...
    C2H5OH

Pravidla přispívání