No těmi seriemi jsem se zabýval tak před 3 rokama a celkem podrobně kreslil jsem si grafy popisoval co a proč vyšlo nevyšlo zapisoval chyby a zjistil jsem že tyhle serie si vytváříme pouze sami a to jako reakci na předchozí neuspěchy pak nejsme v pohodě a vytváříme chyby a když jsme v pohodě tak mozek pracuje s intucí v souladu a nedělá mu problém vynechat zápasy který nejsou uplně ok atd.Ted se od začátku roku maximalně zabejval livkem na tenis.Opět všechno psát proč co jaká chyba výsledek atd a a za tenhle měsíc jsem vydělal dvakrát tolik co od začátku roku.A bylo to tím že sem prostě přestal dělat věci,chyby který přinášeli ztráty a dělám jen to co přináší zisk.Takže pro veřejnost je sice určitě zajímavé když to nejde jít pohladit kočku, ale pro hráče je myslím cílem žádny takovýhle extremní proherní serie vůbec nemít a jsem naprosto přesvědčenej že to jde,prostě včas skončit dostat se do pohody,vybírat si,když je člověk unavenej zajít na pivo zasportovat a u pc musí sedět odpočatej,najedenej,sebevědomej a jistej si tím co dělá proč to dělá.Jakmile cítím že sem nervozní nebo ve stresu jdu od toho pryč.Tohle je co jsem zatím vymyslel já.nervozní člověk prostě nevyhrává