Tak sem musím přidat další "chybu" které se poslední dobou nemohu vůbec zbavit.

Nejde o nic jiného, než o boj se sázkovými limity, tedy omezením vkladu na sázkovou příležitost.

Př.

Chci vsadit zápas a SK mi dovolí sázku za X CZK, abych mohl vsadit požadovaných Y CZK tak jediná možnost je přidání dalšího zápasu, jsem si vědom toho že hodnota sázky jde automaticky do **** ale jiná možnost není (pomineme-li objíždění kamenek, nebo jít proti hernímu plánu a zakládání více účtu u jedné SK)

...za 5 minut začíná zápas a boj o to najít další match který bych přidal na tiket, aby sázku vzali

Včera podle mého názoru vypsal Bwin docela šílený hcp, když svět měl +5,00 za 1,90 tak jsem neváhal ani vteřinu a že to pořádně osolím ale limit byl opravdu směšný, tak jsem začal hledat další zápas. Věděl jsem, že Slováci hrají o sestup na dálku práve s Němci kteší nastupovali proti nejslabšímu Norsu, ale v rychlosti jsem přehlíd začátek utkání což bylo naprosto klíčové. Slovensko porazilo Švýcary a zajistilo si příslušnost setrvání v elitní skupině a Němcům už o nic nešlo a taky to tak dopadlo

Novak Djokovič (SRB) +4,5 3.27

Podotýkám kursy Německo Norsko 1,20 7,00 9,00

A výsledek GER NOR 2 - 5 ( 1 - 1 , 0 - 2 , 1 - 2 )

Leksands jsem měl na tomhle screen tiketu za 30t, tiket vzali jen po tom co jsem tam přihodil těch 1,01 po sázce mi začalo vrtat hlavou jak je možné že jsem k tomu hokeji přihazoval další zapasy a šlo to vsadit za cca 10t ale jak jsem přihodil těch 1,01 tak byla sázka skoro neomezená, na konec těch tiketu bylo za 40t a výsledek ? No přece HUN 4 - 5 BLR ( 2 - 1 , 0 - 2 , 2 - 1 , 0 - 0 , 0 - 1 )

I na kursu 1,01 se dá prohrát

Podotýkám, že tenhle stav není jen u Bwinu jak by mohla většina z vás namítat i slovutná Pinny má na moje edge sporty směšné limity, třeba na AHL si za víc vsadíte u Fortuny než u nich to samé platí i pro Unibet, Expekt, 5Dimes, Willam Hill a dalších 30 netovek kde mám účet

Limity u Pinny na ml NFL NBA jsou stotisícový, ale tam přese eč není

Nakonec bych to srnul ze svýho pohledu, asi tak opravdový EDGE-BETY se prostě nedají sázet za max, sázky...jedině mít otevřený ušty u všech sázkovek a mít tam peníze na pokrytí max betu (což je science-fiction) a mít po ruce stádo nosičů

A co vy ostatní, jak vy řešíte problém s vklady ?