Citace Původně odeslal kiri

nedostatky v prostudovnání tipu (časový press) 24%

tomuhle bych nerikal az takova chyba, casto je na sazeni /v livku ale nejen v nem/ opravdu strasne malo casu, pak se holt neda nic delat, i linesmaker nebo layer ma malo casu, takze chyby delaji oba dva tabory

Citace Původně odeslal kiri
bezmyšlenkový tip jen kvuli propadu kursu (pokles kursu muže lecos naznačit nikoliv utvrdit)
tohle je myslim hodne dulezita poznamka, jak do live tak i beznyho sazeni, a skoro bych rekl ze je to duvod c.1 proc sazkovky vydelavaji, proste je potreba jit casto proti sve "psychicke prirozenosti"; navic jestli se da rict ze nekde univrzalne hodnota neni, jsou to prave ty propadle kurzy

jeste bych pridal:
sazeni live ne podle nejlepsiho dostupneho zdroje live vs. tv, viz nektery my zoufalosti na wsexu
neoptimalni strategie prodeje pozice / hedge, kdy bud prodam moc nebo naopak malo

a napadlo me jeste neco strasne dulezityho a proste sem to v tu ranu zapomnel a uz nevim

rekl bych ze proti chybam bojuju evoluci, snazim se sazet na to, co mi nejvic vynasi, tam kde se mi zda ze to jde nejlip, tam se zameruju /bohuzel na nejaky stats nemam cas, jen kazdej den zhruba sleduju zda jsem nebo ne v plusu/.... timhle vypoustim ty horsi veci a dostavam se k tomu, kde mam edge

jeste... jelikoz nejsem robot a asi rad usinam o neco bohatsi, tak
kdyz na konci dne jsem v minusu, tak si davam posledni sazku mozna s vetsi razanci nez normalne... pokud se usina s -1 nebo -2 units uz je to vcelku jedno;
naopak kdyz jsem v plusu, obzvlast v nejakym extremnim, pokud je treba strike 5 a vice vyher, tak uz si nechci kazit bilanci a moc nesazim, nebo jen symbolicky... tohle si ale opravdu mozna blbe zduvodnuju tim, ze chci mit z toho sazeni radost taky, pac kdyz to cloveka nebavi, tak ho to proste z definice sere a navic pak taky prichazi vic jinejch chyb