Původně odeslal kiri
tomuhle bych nerikal az takova chyba, casto je na sazeni /v livku ale nejen v nem/ opravdu strasne malo casu, pak se holt neda nic delat, i linesmaker nebo layer ma malo casu, takze chyby delaji oba dva tabory
tohle je myslim hodne dulezita poznamka, jak do live tak i beznyho sazeni, a skoro bych rekl ze je to duvod c.1 proc sazkovky vydelavaji, proste je potreba jit casto proti sve "psychicke prirozenosti"; navic jestli se da rict ze nekde univrzalne hodnota neni, jsou to prave ty propadle kurzyPůvodně odeslal kiri
jeste bych pridal:
sazeni live ne podle nejlepsiho dostupneho zdroje live vs. tv, viz nektery my zoufalosti na wsexu
neoptimalni strategie prodeje pozice / hedge, kdy bud prodam moc nebo naopak malo
a napadlo me jeste neco strasne dulezityho a proste sem to v tu ranu zapomnel a uz nevim
rekl bych ze proti chybam bojuju evoluci, snazim se sazet na to, co mi nejvic vynasi, tam kde se mi zda ze to jde nejlip, tam se zameruju /bohuzel na nejaky stats nemam cas, jen kazdej den zhruba sleduju zda jsem nebo ne v plusu/.... timhle vypoustim ty horsi veci a dostavam se k tomu, kde mam edge
jeste... jelikoz nejsem robot a asi rad usinam o neco bohatsi, tak
kdyz na konci dne jsem v minusu, tak si davam posledni sazku mozna s vetsi razanci nez normalne... pokud se usina s -1 nebo -2 units uz je to vcelku jedno;
naopak kdyz jsem v plusu, obzvlast v nejakym extremnim, pokud je treba strike 5 a vice vyher, tak uz si nechci kazit bilanci a moc nesazim, nebo jen symbolicky... tohle si ale opravdu mozna blbe zduvodnuju tim, ze chci mit z toho sazeni radost taky, pac kdyz to cloveka nebavi, tak ho to proste z definice serea navic pak taky prichazi vic jinejch chyb

Odpověď s citací