Tomu se snad ani nedá věřit, co se mi v tu dobu odehrávalo v mozku![]()
no zdálo se mi že jsem lítal po nějakým hradě a hledal tiket, prolezl jsem snad všechny komnaty a nemoh ho najít. Byl jsem uplně zoufalý, přicházím k posledním dveřím co tam byly a nevidím žádnou kliku říkám si no to je výborný jak já se tam dostanua na jednou vedle mě projde takovej malej trpajzlík. No on normálně prošel těma dveřma a já šel za ním. Najednou jsem se ocitl v místnosti 20 na 20 s velkým krbem ve kterém dožívalo svoji životní pou? několik vyschlých polen. Ten trpajzlík na mě že prý mi položí nějakou otázku a když odpovím správně tak mi vrátí tiket. Asi jsem odpověděl špatně když nebohý tiket vhodil do krbu, bleskurychle jsem po něm natáhl ruku a ohen mi demonstroval jak asi vypadají popáleniny třetího stuupně
to jsem se už probudil a co to necítím pravou ruku, blesklo mi hlavou spím nebo je to krutá realita ?! Vše se nakonec racionálně vysvětlilo, když jsem se ve spánku převaloval tak jsem si něštastně zalehl ruku a ta se mi patrně několik minut či hodin
![]()
neprokrvovala. No klasiční mrvanci, znáte ne
?
No a to je tak všechno![]()
Byl to neuvěřitelně sugestivní sen ze kterého si pamatuji každičký detail (do ted nevím proč)![]()
No a ted mi řekněte páni odborníci co to jako mělo znamenat![]()
![]()

Odpověď s citací