proc by to ty sazkovky delaly?
proc by to ty sazkovky delaly?
Gambling feels like endless ejaculation
Proc A+ sazkovky, Netteler vyhazujou amiky? Je patrne velmi nepravdepodobny, ze by mala Ceska Republika, ktera nema poradek ani ve vlastnim state, mela prostredky k tomu vymahat ze sazkovek tyhle informace, ale jen jsem uvedl zpusob jak by slo dokazat ze clovek sazel z CR - ciste teoreticky. To je cely co sem tim chtel rict![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
protoze americani blokujou prachy bych rekl, ne proto ze jim sazkovky davaj info..snad
A hlavně kdo by tento humbuk dělal jenom kvůli 50000 kč, nebo 150 000 když je plno jinejch věcí kde se perou větší peníze a jde tam o více...Původně odeslal LadyMaster
A jinak jak je to s těmi šeky? Ty se taky kontrolují?
kdo vi s temi seky??
taky by me zajimalo, co na to nase banky a poplatky.. nezkrouhnou to jeste vic nez bankovni prevod?
Uz je to sice pomerne davno (cca. 2 roky), co jsem si nechal poslat nejaky ten sek, ale pochybuju, ze se toho moc zmelilo.
Temer vzdy ti sek banka vezme pouze k inkasu, tj. neproplati ti ho ihned. Musis vyplnit car papiru, kde napises vsechny sve udaje (bydliste, cislo obcanky) a taky za co ten sek je - CNB ma takove kody a podle nich tu platbu urcis (myslim si, ze to nikdo nekontroluje). Pak musis cekat min.15 pracovnich dnu, nez si banky popovidaji a poslou penize (prijemce a te kde sis nechal proplatit sek).
Penize si muzes nechat prevest na ucet (i dolarovy, eurovy) nebo vybrat hotove (KC, USD).
Nektere banky ti sek proplati jenom pokud mas u nich ucet, t.j. neposilaji jinam. Pri posilani jine meny nez KC na ucet u jine banky - je uctovan poplatek za mezinarodni prevod a navic te jeste zkasiruje tvoje banka (obecne 1%).
Ja jsem si nechal proplacet seky konkretne v KB na Prikopech a stavalo me to 50Kc - nechal jsem si posilat Kc do jine banky.
Z dnesniho pohledu bych rekl, ze jde o velmi zastaraly a pomaly zpusob prevodu penez, takze celkem nanic.
Možná předčasně přesto nahlásím. Před 4 dny výběr z MB na bankovní účet cca 350 euro, do ted ani známka že by peníze měli přijít. Vždy když jsem vybíral kolem 100 euro peníze byli max. do 2 dnů na účtu, 4 dny je nějak moc, říkají 3-5 dní takže ještě čekám do zejtra a doufám že dorazí.
Dám vědět
Já z MB nevybíral již dlouho, ale dělal jsem to vždycky v pondělí, nejpozději úterý, pak prachy do čtvrtku nebo pátku došly. Moc se nediv v pátek se pracuje všude jen na oko, sobotu a neděli nemůžeš počítat, protože banky nedělají.Původně odeslal Gagin
Btw. rekort mám u Netelleru, kde pár set eur putovalo dva týdny.
ja mam zase pocit ze mi vzdycky penize z netelleru dorazily driv nez z moneybookers. Jednou jsem dokonce zadal o vyber z nt nekdy ve stredu, a k memu uzasu jsem penize mel v patek na ucte.
Jsou veci, ktere si za penize nekoupite...
No tenhle long výběr byl někdy na jaře, výběr před měsícem proběhl podobně jak píšeš, žádost pondělí ráno a ve středu odpoledne peníze doma.Původně odeslal galaxis
Vždycky se obávám delších převodů bezpředmětně, peníze na účtuPůvodně odeslal Gagin
![]()
i prevody v radech az o dva vic po evrope probihaji normalne ok, tj do dvou dnu, mozna obcas je nejaky zpozdeni, ale je to vyjimka co ja vimPůvodně odeslal Gagin
přesně tak,naprostej souhlas s orbim tyhle drobný nikdo neregistruje jako větší výběr,osobně jsem za celou dobu používání s MB neměl s výběrem na účet nikdy problém,zatím![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jasom poslal min. zyzden stvrtom 2250 uer a mal som pondelok na uzte peniaze. Moj rekord bol mesiac na kartu. Odteraz na kartu neposielam peniaze...
10k odeslaných ve středu o půlnoci, v úterý ráno na účtě.
Největší masakr ale byl šek - doručili mi ho za 10 dní,ale platnost měl 14 dní. Bylo to tak,tak - v bance na mě koukali jako na blázna a nikdo ho neuměl proplatit až musel přijít nějakej vedoucí , nikdo jinej to nikdy nedělal, přijali šek a za dalších cca 20 dní jsem měl teprve peníze na účtu - prý standartní postup.
Ale gól byl když po mě chtěli vědět do jaké kategorie to spadá , vysvětlil jsem jim že je to elektronická peněženka - to ale ve svých tabulkách neměli , tak mi dali tabulku a a? si vyberu o jakou transakci šlo ...Už ani nevím co jsem vybral.... bylo to absurdní...
Ale šek to byl krásnej , šek Commerzbank AG , který ale v na českých pobočkách Commerzbank AG neproplatí - pouze v bance ve které máte účet.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |