i přes brejk věřím ivanovi kurz kolem 8
ted live Ivan kolem 3.Podle mě Mikhail uzraje,je přemotivovanej a zase prohraje,ale s rozumem![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
i přes brejk věřím ivanovi kurz kolem 8
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
hmm škoda,ten poslední míček měl ivan trefit a opakoval by se scénář předchozích společnejch zápasů,njn![]()
Já měl Ljubičiče už od začátku. Po té, co jsem sledoval obě dvě semifinále, se mně to zdálo naprosto jasný. A jak vidím, jasný je, že jsem zase o půl j. chudší.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
nevadi pratele, dneska vecer zas vydelame miliony
pravdepodobne to byla dobra sazka kdyz jste se na ni shodli, ted je obdobi, co dobry sazky prohravaly, ale to nebude trvat vecne!
Gambling feels like endless ejaculation
Na začátku to byl podkurz dokonce jsem zvažoval youzhnyho ale dlouhodobě proti takovýmu komplexu se nevyplatí hrát.Ale za těch 8 a pak 12 co bylo to je škody.Rus už se třásl věřím že chyběl jeden míček srovnat na shodu.I to se stává![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |