Tak máme set. Kurz na Kohlschreibera dva, tak bych doporučil něco málo odprodat. Přenos na Bf stojí za dvě věci a livko taky nic moc. Tak to zajistím. I tak dobrý. Prodávat kurz 6 za 2.
Je to spíš takový sharp z kategorie úletů, ale kurz na Kohlschreibra 6 se mně zdá přehnaný.
Proto Bfair Kohlschreiber 6 ( tedy kvůli likviditě prodat Davydenka za 1.2) za 0,2 jednotky.
Hráli spolu jen jednou, aspoň dle záznamů, v roce 2006 v Holandsku na trávě a Kohl. vyhrál dva nula na sety. Navíc asi nehraje na tomto turnaji tak špatně, když porazil ?těpánka. Není to 50% na 50%, ale prostě to zkusím. Přenáši to livko na Bf a když to bude vypadat špatně, prodat se to dá vždycky.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Tak máme set. Kurz na Kohlschreibera dva, tak bych doporučil něco málo odprodat. Přenos na Bf stojí za dvě věci a livko taky nic moc. Tak to zajistím. I tak dobrý. Prodávat kurz 6 za 2.
velmi pekny Hombre, ja tu sice nebyl a na BF love zatim nemam, pac na tenis se mam co ucit, minimalne to jak funguje trh, kdyz sport uz asi nedozenu, ale tohle s chyt pekne
Gambling feels like endless ejaculation
Jen dodám davydenko a tráva rovná se odpor největší,zmíněný zápas jsem viděl a davyděnko neumí po trávě ani chodit natož hrát tenis a učit se to evidentně nehodlá![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
No že mu to na trávě nejde, jsem věděl, ale že ji nemá rád až tak moc, to je pro mě novinka.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |