No me to moc k smichu vcera neprislo...)
No me to moc k smichu vcera neprislo...)
I want to know God's thoughts... the rest are details.
No tak MIL/IND tesny, je tam ta stovecka 27sec pred koncem....![]()
tam uz je to automaticky...Původně odeslal LadyMaster
a tady si prihreju polivcicku:
Původně odeslal Orbital
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Este k tomu overtime... to me moc netesi, potrebuju aby MIL pokrylo spread... ;-(
no ze by se OT prohravalo o 7 ... to nebyva obvykle...
orbi díky za over NJ,od tebe co jsem dal snad ještě nikdy neupadlo,no máš to v oku
![]()
Jinak ted jsem se rozesmál na kurzem na Hantuchovou nemám sílu už to rozepisovat ale 5,4 nebo kolik má 10 bet se snad posr..iHantuchová přežila vlastní smrt s Kirilenko která ji honila jak mohla což Daniela nesnáší.Unavená mauresmo proti zlaté ruce šialenej slovenky se svým stylem na ni horko těžko něco vymejšlí a jejich zápasy jsou vždy 50/50 Vzájemné vyrovnané a herní styly přesně pro Danielu. Vsázím to ještě ted protože ráno to asi prospím a opět radši tam kde vyplácí skreč.mauresmo když nebude zvládat to může myslím zabalit.
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
diky za tip...lec 10bet ... tam se neodvazuju a jinde nevidim, 5 dimes nema vubec zadnej tenis nebo co?
HOU!!
nejaky over si vyberme
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja samozrejme proseru tu sazku over 12.5..minnesotu uz jsem jednou sazel over a skorovali 7 bodu za ctvrtku..boze jak ja toho garnáta nesnasim
Heh MIL presne o 7... Paradoxne se mi to hodi protoze sem tam mel side![]()
14Původně odeslal Orbital
)
BLAHOPREJU k sajdu!
sem myslel ze tu zas budes brecet
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |