hledme INDiana hned v prvni ctvrtce...Původně odeslal LadyMaster
hledme INDiana hned v prvni ctvrtce...Původně odeslal LadyMaster
Gambling feels like endless ejaculation
A este k tomu mam MIL +7... no cerna serie pokracuje...
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Vsechny mi jedou v pohode...
to jsem myslel,díky tohle se mě stalo už jednou asi před měsícem ty samý sk nešli načíst asi za 2 hodiny to samo přešlo volal jsem poskytovateli netu ten v tom prsty neměl to jsou prostě záhady![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
me nejede vip pouze,
zas tak moc mi to nevadi, i kdyz ty bonusy bych tam rad dobral az do mrte, tj. limitu 1 USD na sazku
mne teda momentalne VIP jede... login nevim, ale hlavni page v pohode...Původně odeslal Orbital
zkoušel jsem se připojit z pc přes mobil a jede to normálně,tak to musí mít něco společného s poskytovatelem,bordel je prostě všude ani nemusí blokovat ip adresy a stejně se nikam nedostanu,vip mě jede normálně![]()
projel jsem více sázkovek a mám to takhle:
chodí: betfair,expekt,dimes,fonbet,Bwin,10bet,interweten( pomalu),bet 365,betway(hodně pomalu),cris,paddy power,Gamebookers atd
nechodí:PIN,stan james,unibet,doxbet,betson,nordicbet
musí to být nějaká technická záležitost doufám že to zas přejde,ale zřejmně ty co nechodí mají něco společného po technické stránce![]()
MILW/IND o 100, 2.02 0.3 units, nechapu proc vsichni hrajopu under
presne aj ja som to nalozil! uz len verit ze bude overPůvodně odeslal Orbital
ja by som dal lajnu tak na 107 a nie 100![]()
nj... nevim kam bych ji dal ja, ale lajna je znama uz pred zapasem, s tim uz se moc delat nedaPůvodně odeslal stavkove.unas.cz
No nerad bych tu pripominal vcerejsi zapas Boston/Sacramento, po 1 half skore celkem 128, 2 half skore 87 bodu. Mel sem na tom nemalou castku na over 102...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |