ty vole! U 71!! no tak ja si tu celou dobu nadaval ze jsem to nehedznul na O 71.. tak parada!
ty vole! U 71!! no tak ja si tu celou dobu nadaval ze jsem to nehedznul na O 71.. tak parada!
Gambling feels like endless ejaculation
Nj kdyby mi to nevyslo tak bych te aspon moh sprdnout zes moh mit middle...)
I want to know God's thoughts... the rest are details.
ono sme to taky mohli prosrat pekne oba dva... nastesti si udrzeli odstup a netrefili plno FT na konci
ale to je furt to samy, jdu zkoumat frantiskuv tip
No a Winthrop je smaznul slusne... na FT i 2H byly moc pekny kurzy...
nj nj, velmi dobry ocko mas!Původně odeslal LadyMaster
bohuzel sem to nestih na FT dat... stahli mi to pod rukama.. ;-(
ted se blizi dalsi "zaruceny bet", Albany/Boise under na 2nd half, ale jdu spat do ty doby
tak NE! hra je vyrovnana!Původně odeslal Orbital
radsi si dam tohle
Sophomores 2/16/2007 9:15:01 PM - (EST)
Team Total Points OVER 57 -115 for 2nd Half
5 dimes za 0.3 units
Chlapi, klobouk dolů, že se vyznáte v NCAA, pro mě je to, jak psal Orbi výše, strašná soutěž.Což mě štve, protože se tam hraje hafo zápasů. Gratulace k úspěšným tipům.
nn, to nebude aspon pro me tak zhavy;
ja si davam jen ty druhy polocasy ponejvic ze svy hlavy
a pak tyhle hity ze zamori, co mi obcas nekdo posle - myslim, ze v tom, co mi nekdo poslal jsem jeste neprohral - tudiz v tom asi bude taky kulisarna
btw. jsem vcera dostal Harvard/Brown Under na 1st half jeste a vyslo v pohode, jenze bez my ucasti nebot jsem nestihl vstat
napr. tohle byla sazka na zcela minoritni ivy league, tam to nejsou borecci, co jakoze studujou, ale ve skutecnosti jsou farma NBA - jako za sociku byli nekteri sportovci u nas na oko zamestnavany; tohle jsou doopravdy studentici, pro ktery je nejdulezitejsi studium, tudiz patrne value nejvetsi
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |