Tak mi dneska pinnaclesports zrušil sázku. Jestli jsem to dobře pochopil, tak proto, že tam byl velký kurz.Začínám vidět sázení po netu černě.
Tak mi dneska pinnaclesports zrušil sázku. Jestli jsem to dobře pochopil, tak proto, že tam byl velký kurz.Začínám vidět sázení po netu černě.
o co slo??
Gambling feels like endless ejaculation
NCAA Northern Iowa - Indiana State +4 - kurz 2,35
ted na to koukam na sbrlines
patrne tam byl nejakej posun a zvorali to a kurz posunuli na spatnou stranu, ale nejakych 30 centu je opravdu velmi malo..
no tak problem ne/vyresen jinde... zjevne bug v jejich softu
obvykla davaji na vyber mezi zrusenim sazky a zrusenim uctu
v cem teda byla chyba? napsat na sbr forum ne...
Opravdu to vypadá, že jsem vsadil na chybu softu. Kdybych to věděl, tak jsem to neudělal.
proste pinnacle obcas kdyz meni zakladni spread nebo total, tak jim ty cifry pekne ustreli, je potreba si na to davat bacha... zusi to i kdyz je to za dolar i kdyz je to za 100 000
Zdravim,
Vcera /8.4.2009/ som vsadil u Pinnacle, ze Anelka za Chelsea nestreli proti Liverpoolu v LM gol. Vsadil som 2x maxbet co bolo 2x250$ v kurze 1,216. Kurz sa po prvom vsadeni nezmenil, tak preto som to duploval. Az po druhom vsadeni sa znizil na cca 1,195, tak uz som nevsadzal viac.
Problem je, ze i ked Anelka gol nestrelil, sazku mi vratili po zapase bez pripisania vyhry. Dalsia vec je, ze Anelka nehral od zaciatku zapasu, ale nastupil az v 70 minute /striedal Drogbu/. Tak teraz neviem, ci to mam nechat tak, alebo im mam napisat mail ? Podla mna mali vyhru pripisat.
pokud tam nebyla treba nejaka podminka ze musi byt v zakladni sestave tak by to urcite meli vyplatit, napsal bych na support.
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
http://www.pinnaclesports.com/rules
A proposition bet concerning if a player will score, or not score, in a specific match includes regulation time (plus injury time) only. Own goals do not count. For wagers to have action, the player must start the match. Bets on any player who does not start the match will be cancelled.
no a neni co resit, zruseno v souladu s pravidly
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |