OK, Frantisku, musis me zachranit!
2.65 TheGreek.
Hingis Ivanovic 2 2,58 pin ,nechápu proč se drží tenhle kurz ale je to blbost.Favotitkou je v tomhle zápase Ivanovic podle mě min 60/40 pokud nebude kazit Hingis nemůže uhrát vubec nic.viděl jsem jejich vzájemnej loni a Hingis byla tenkrát taky favoritka a neměla sebemenší šanci.Ivanovic tam hraje dobře takže pro mě vysoká sázka GL Snad nezačne Anna moc přemýšlet![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
OK, Frantisku, musis me zachranit!
2.65 TheGreek.
Gambling feels like endless ejaculation
jednou to prolomit musíme že když to dáš tak to vyjde
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Ještě dodám že 2:0 na sety kurz přes 5 je taky moc nadějný a neodolal jsem.Bud vyhraje hladce 2:0 když bude hrát dobře a nebo bude kazit a prohraje si myslím. Ivanovic moc zápasy otáčet neumí,jak začne kazit už se většinou nezberchá.
oh boze... zrovna jsem se chtel zeptat na sazky na sety a pak sem nechtel prudit, uz je tam Ivanovic straight
koukam na to koukam...
sazet cizi sazky mi neprinasi zadny nervy oproti vlastnim, je pro to nejaky racionalni vysvetleni??
Nevím, asi ne. Dal jsem 2-0 pro Ivanovic na PN. Já celkem nervy mám. Zatím vyrovnaná hra.
2-0 ve druhym setu, ivanovic neudelala ani balon, mam po vybornym dnu 3 otevreny sazky a zazrak by byl, kdyby vyhrala 1 z nich
nejsem prekvapen,
omlouvam se vsem, ze jsem jim zkazil sazku, tim ze jsem na to vsadil, jsem tim povestny
sázku si rozhodně nezkazil,co jsem zběžně ted koukal zkazila to Anička
Ještě musí vyzrát psychicky.Sory za tip
![]()
Netřeba se omlouvat. Stane se i v lepších rodináchPůvodně odeslal Frantisek
![]()
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |