toto bylo fakt vtipny..znamej v US shani nejakyho nahradniho moneyprocessora, narazil na tohohle, nez se stacil regnout, tak dorazila i tahle zprava
Az prijde konec sveta bude to rychly![]()
![]()
![]()
![]()
toto bylo fakt vtipny..znamej v US shani nejakyho nahradniho moneyprocessora, narazil na tohohle, nez se stacil regnout, tak dorazila i tahle zprava
Az prijde konec sveta bude to rychly![]()
![]()
![]()
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
To je totalni odliv lidi, jak to tam resej sharps v US, kde vubc muzou sazet? nahovno no.
myslim ze vetsina se bude stehovat..
Kdo se tím živí a dobře, určitě se musí nějak zařídit. Pro sázkovky to ale je a bude hrůza. Lamy jim odešli ( nebo je spíše vyhodili) a ti, co je sdíraj, budou sázet dál. No uvidíme jak dlouho. Moc sázkovek, které měli více jak 70% amerických zákazníků, asi nevydrží.
Stejně by mě zajímalo, jaké páky na ně americká vláda měla, že všichni včetně Pinn a Netelleru amíky odřízli. Nechce se mě zdát, že by to bylo jen kvůli spolupráci amerických bank.
Ale v každém případě je to hnus. Prostě vláda chce, aby svoje peníze jejich občané spořádaně prosázeli u svých mafiánů v Las Vegas. To je dle mě hlavní problém. Aby náhodou na internetovém sázení nevydělaly malé státy jako jsou Holandské Antily apod.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
no jo vitej v realnem svete.. USA ma plnou hubu kecu o svobode, demokracii, liberalniho prostredi.. a kdyz jim jde o jejich penize, tak jen tak zautoci-jedno jestli vojensky, vyhruzkama, ekonomicky, pravnicky... proste takhle to funguje, co jsou dejiny sveta, silni urcujou pravidla a ostatni jen drzi hubu a krok...Původně odeslal Hombre
Původně odeslal Sklipkan
Za perecitanie stoji asi tento clanok
http://blisty.cz/2007/1/12/art32288.html
kde poukazuju na to ze ine vravia a inak konaju este doplnim ten clanok ze zakladnym prvkom demokracie je pravo na zivot a to USA akosi ma uprdele ze?![]()
neviem ci sa mam tomu smiat alebo plakat
![]()
Bodog prave skoncil s permanentnimi 10% reload bonusy.
Uz ted mi pan Bush dluzi nekolik tisic dolaru![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |