ja nevim proc se mi tohle furt deje... ja vlastne premejslim, jestli jsem nebyl moc hnusnej, ale opravdu jsem se chval slusne a ta pizda mi zacala drsne nadavat

problem je, ze z live bettingu je clovek vycvicenej o vecech prilis nepremyslet a udelat, co mu v tu chvili prijde spravny a opravdu me v tu chvili nic jinyho nenapadlo.. mohl jsem tam stat jak trubka a nechat si nadavat, nebo nekde nahanet pana jmenem Horvath a jeste nekolik jinych reseni, ale zadny by nikam nevedlo a se vsim bych ztratil energii, tak mi tak blikla vyplatni matrix ty situace hlavou, asi jako pri 4th down prohravajiciho teamu tesne pred koncem, kdy proste ten UNDER dam a dam a ty bramboraky letely opravdu tak strasne snadno, asi jako kdyz clovek po 10 000 x zmacne tlacitko "confirm bet"

premyslim, uz dlouho, a predevsim pokud bych se na zoubek podival i nasim kamennym sazkovkam, ze bych si poridil zbrojni pas z bezpecnostnich duvodu, ale beretta neni co do dusledku bramborak

tohle musim nejak dukladne uvazit, protoze Brazilie uz neni tak casove vzdalena a mit pistoli v ruce je jak sazka za 100 jednotek a totez je chodit pravidelne s vetsim obnosem do kamenny...

jsem zdegenerovany gambler