vypada to ze cestina a slovenstina se opravdu odcizily, nebot ja nechapu co tim bobesi myslis a jediny vysvetleni me napada: ze nerozumis, co tu bylo psano, ale jsem mozna uz prelivkovanej
ano admin ma drobne z toho, ze ma banner na strankach a tim sazkovku/sazkovky propaguje, banner neni nic jineho nez placena reklama
zamestnanec sazkove kancelare ma obvykle jediny prijem prave od akove sazkove kancelare a pro tu kancelar pracuje, musi ji poslouchat, zkratka byt loayjalni zamestnanec, jinak je vyhozen
ryze komercni a neuplnny pohled na vec:
rozdil je ten, ze kazdy z nich ma obvykle jine zajmy: admin fora ma zajem o svuj produkt: forum a tudiz je pro nej /alespon zde/ prioritou kvalita fora a ruznorodost nazoru, kdyz uz pro nic jineho, tak proto, ze kdyby zde psal/cenzuroval nejakym zpusobem zkreslene info tak se da predpokladat, ze velmi rychle ztrati postery; samozrejme obvykle je na forech zvykem jista zkorumpovanost sazkovkami - doufam ze my to zde nedelame a budu velmi rad, kdyz mne upozornite, kdy jsem u pinnacle uvedl nejakou nespravnou ci zkreslujici informaci
zamestanec sazkovky ma samozrejme zajem prilakat co nejvic zakazniku na sazkovku a proto se snazi propagovat pouze ji, je to logicke, nic jineho se od nej neceka, pouze to, ze by podle meho nazoru bylo eticke, kdyby predem upozornil na to, ze je zamestnancem sazkovky XY

Odpověď s citací