Ok Frantisku, symbolicky se pripojuju!
Kdyz mi to vyhraje, tak priste to vsadim cely, neboli Frantingale![]()
Zkusím navázat na debatu v sekci jak sázet jedním tipem ze dnešní noci.Nic lepšího jsem nevymyslel.
Golovin-Peng 2 2,78 PIN tohle je myslím klasická past na jedničkáře.Osobně si myslím že nikdo není chopen předvídat výsledek zápasu tudíž 50/50
Něco o hráčkách Golovin ted hrála na Hopmancupu kde podala celkem slušný výsledky ovšem v rozhodujícím zápase dostala od Petrove 0:2 a druhý set kanára,přičemž favoritkou nebyla,ale na Petrovou to umí a myslím že si věřila.Takže nálada asi nic moc.Ted přicestovala na turnaj do sydney a vidí že hraje s Pengovou na kterou to zase neumí.Vzájemné 0:2 jednou červená jednou zelená antuka.Golovin je hráčka které nesedí střelkyně typu Peng potřebuje výměny a dostávat se postupně do tlaku a ne rozkouskovanou hru plnou chyb a winnerů co hraje Peng.
Pengová je talent ovšem celou minulou sezonu bojovala se zraněním a pak ve zbytku sezony se špatnou kondicí.I s tímto handikepem trápila ty nejlepší hráčky,viděl jsem ji v Praze kde prohrála až ze stosur se kterou prohrála i min týden v prvním kole.Několikrát na satu kde pěkně trápila např.Hingisovou a pod. Na tomto turnaji prošla velice hladce kvaldou takže je rozehraná a porazila ve třetím kole naprosto hladce Granville která je velice slušná hráčka takže se dá předpokládat že zapracovala na kondici a chce už konečně něco zahrát.Navíc Sydney je její oblíbený turnaj kde byla tuším před 2 lety ve finále.
No to jsem se zase rozkecal,prostě si Peng zkusím v kurzu 2,78 v netipovatelném zápase.uvidíme![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Ok Frantisku, symbolicky se pripojuju!
Kdyz mi to vyhraje, tak priste to vsadim cely, neboli Frantingale![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Dávám tomu tak 46,5 %![]()
![]()
Takže neblázni
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
(0.465x2.75) je moc pekny cislo nahoru od 1.. kdyby to tak platilo o vsech mejch sazkach..
tak jsem zkusil spamnout tipovani s timhle tipem, co to udela s kurzem... kurz ze zahadnych duvodu vyletel nahoru
doufam ze vsichni vcetne me pochopili, ze tip je DVOJKA, to jako ten spodni radek... cislo 304...
No asi se sází na 1 jak jsem psal past na jedničkáře,blbý je že se nechalo ještě počkat na vsazení když to trochu vylezlo,ale já bych si toho ani nevšimnul nebýt tebe.Myslím si že málo lidí z tipovaní sází na pin.To jsou samé baw a pod![]()
ted je 2.83..vzhledem k tomu ze tam maji nejnizsi mozny tenis limit, tak to asi prave ted vypsali, coz??
JJ je to z té poslední vypisované várky v sydney,ale jak je na ten tip reklama a moc zájmu už cítím průsera Murphyho zákony fungují spolehlivě
![]()
jj, to je jasny, taky je to jisteny tim, ze jsem to vsadil ja... a kdyby to nahodou vyhralo, tak budu jen nas... ze jsem to dal za malo![]()
![]()
![]()
jo a stím over 39 to je moc ještě si chci něco užít,za 14 dnů kristovi leta
![]()
kristova noho!
s tady toho napovidal - sipky, tenis, manzelka..., ze jsem proste celkovy total strelil moc vysoko no... ale co, to je proste typograficka chyba v zapisu kurzu a vsechny sazky jsou samozrejme VOID![]()
zkrachoval jsem![]()
No klasika,jinak to ani dopadnout nemohloPeng 4:6 5:7 jen pro dokreslení využití brejkbolu golovin 4/5 Peng 2/14 z toho 2 setboli ve druhém setu,jak se o tipu moc mluví je po něm a navíc když mi otočila Oprandi co jsem měl ze včera z 0:4 na 2:0 na sety bylo mi to jasný,jinak samozřejmě sory
![]()
myslim ze to je v pohode, aspon je sranda...
jen prosim nezanevri na tuhle sekci!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |