zrovna bych rek under..max plus pres krizek
zrovna bych rek under..max plus pres krizek
No uvidime co dnes predvede Houston bez Yaa, ja jsem jeste prisypal na Over 180 1.99.
Gambling feels like endless ejaculation
po 6 minutach 24 je pekne, mnohem dulezitejsi je velky pocet strel, skore by melo byt mnohem vyssi. Tohle by vyjit melo, pokud tempo hry vydrzi. Pro ty co nesazeli, tak i OVER na druhou pulku se rysuje, samozrejme je ale ted brzy.
Tenhle over hraju taky. Za další dvě a půl minuty jen 6 bodů, tak se to snad zas rozjede.
Zajímavý je taky zápas SA. Vypsáno 211 pak to chvilinku kleslo až na 209,5 a teď je to dokonce 213,5. Zkusím U.
od SA stojim dal, v HOU je dulezity to tempo..trefovat se snad zacnou a taky aby HOU neodpadl..
Tak SA/MEM za první minutu 10pts![]()
![]()
na dalsi 10ku potrebovali 3 min, ale nic to nemeni na tom, ze jax psal, novej Memphis je neuveritelnej a zapas neni pro under moc dobre rozjetej
jj pod novým trenér je nepoznávám. Jsou fakt dobrý, ale proti je SA, tak uvidíme.Původně odeslal Orbital
HOU/MINN strelba prvni ctvrtky byla zalostna, ale to co predvadeji ted to uz vubec nema obdoby. Minnesota trefi 1 kos ze 3 pokusu.
tak ten over jsem jiz odepsal, ale bude fascinujici sledovat zda dotahnou strelbu z pole pod 20%![]()
Já to prostě nepochopim, co ty hráči dovedou zahodit.Původně odeslal Orbital
![]()
stejne si myslim, ze OVER 90 na druhou pulku je dobra sazka, ale jelikoz je to korelovany s temi puvodnimi, tak to nehraju
LOL, tak v Minnesote se zblaznili 23 bodu za 4 minuty, ze ja nedal tu druhou pulku![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |