no jasne tenis, tam jsou ty nabery a ocekavany nabery asi nejdulezitejsi.. anebo ty livka na urovni 1.92 Pinnacle nebo i 1.91. Je jasny ze nejakou roli v tom hraji tabulky a tudiz se to da zautomatizovat (totals v basketu napr), ale kupr. ten americkej fotbal s ruznymi moznostmi skorovani... to je proste orisek. Maji na to par vterin a rekneme ze je minuta do konce v NCAAF a team co ma balon, prohrava o 3 body a ma dobrou pozici v poli. Potom proste vymyslet totals v par vterinach je mazec, protoze je pravdepodobnost prodlouzeni je slusna, pravdepodbnost bodu treba 20 bodu v prodlouzeni je taky slusna, ale taky muze byt klidne nula, k tomu nikdo poradne nevi, co kdo v OT udela, protoze se hraje jednou za uherskej rok.. Ja kdyz u toho sedim, nebo spis nekdo mnohem povolanejsi v USA, tak mu proste bleskne hlavou myslenka, staci jedna za zapas, limit ma treba 4000 USD a relativne snadny penize, ale ta sazkovka tohle vsechno riskuje v kazdym vypisu kurzu, protoze tady uz zadna postupna korelace trhem (jako u normalnich sazek, kde opravdu uloha linesmakeru neni moc dulezita) neni.

Odpověď s citací