Citace Původně odeslal Orbital
Citace Původně odeslal Gilardino86
No zatím se mě třeba na nhl libil betway, ale mrzi me ze trva moc dlouho prevod a pod.

Hraji z hokeje: NHL, Svedy, Rusy, Svycary a Nemce. Fotbal a basket prilezitostne. Hledam rovnovahu mezi SK. UNIBET taky nevypada spatne.
nevim co je na nich specialniho tedy, tenhle hokej najdes i na greeku..
Byl jsem zvědav, jaké sázkovky doporučí pro Gilardino86 na fóru BA, kam zadal obdobnou otázku a odpovědi byly v podstatě shodné jako zde - tedy Expekt a Unibet.

Také mi nebylo jasné, čím je pro Gilardino86 lákavá nabídka na betway, když kurzy a výši vkladů najde jinde mnohem lepší, ale jemu se líbí sázky over/under na 1.třetinu. Stačilo to říct rovnou a ne oklikou.

Pokud Tě nabídka na betway zaujala, tak ji zkus. Mají dobrý vstupní bonus, který v kurzech na NHL otočíš v požadovaném počtu. Sem tam na ně nějaká stížnost je, ale na koho dne není, že...?

A Tvoje výhrady?

a) omezování vkladů: když Ti sníží limity, jednoduše vybereš peníze a půjdeš jinam

b) výběr peněz trvá až 9 dnů: žádný problém, ostatně k čemu potřebuješ peníze do druhého dne? Týden uteče jako voda a peníze budeš mít na účtu. Znám spousty sázkovek, které neplatí vůbec...

-------------------------------------------------------------------------------------