-------------------------------------------------------------------------------------
Alberto Francis to v roce 1999 dotáhl až do finále deblu v juniorce na Flushing Meadow. Po nástupu na univerzitu byl nucen kvůli vleklému poranění kotníku vynechat na dva roky tenis. Poté dal přednost studiu a hrál americké univerzitní soutěže. Od minulého roku se pokouší o návrat mezi "velký tenis" na "futureskách" - otázkou je, zda už není pozdě...
Za ten kurz se dá sázka určitě zkusit. Je to souboj dvou nýmandů.
Jinak 5dimes jdou skutečně asi do sebe, odblokovali mi konečně účet, zjednodušili způsob vkladu přes MB, dali zpátky decimální kurzy. Takže jsem se k nim minulý týden opět vrátil a vsadil něco z challengerů.
Doufám jen, že se chlapci z 5Dimes konečně vzpamatovali a budou už sekat dobrotu. Mimo zablokování účtu při upgrade webu jsem s nimi neměl žádné problémy. Jednou jsem také u nich vsadil debla na nějaký jihoamerický turnaj v době, kdy jsem už znal výsledek zápasu (měli špatně vypsaný čas utkání), ale nic se nestalo. Zápas mi pouze stornovali. Nic víc. Mají i dost bonusů, takže mimo toho bloknutého účtu, spokojenost.
-------------------------------------------------------------------------------------

Odpověď s citací