a jeste CHA O 185 jen doufam ze mi to zas nezrusi ten kurz tam byl asi 10 sekund, ale to uz jinde nenajdete
a jeste CHA O 185 jen doufam ze mi to zas nezrusi ten kurz tam byl asi 10 sekund, ale to uz jinde nenajdete
Gambling feels like endless ejaculation
doufam ze jste to nekdo stihnul
nyni je POR 189
NY 200
CHA 187
velmi slabe vypsane kurzy dnes!
ja dneska
ATL-WSH under 202
MIN-HOU over 177,5
pak se mi jeste libi MEM-DEN 202 under ale to jeste nevim
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
LAC/SAC Over 195 now
(puvodne jsem to vlozil do NHL, posledni dobou mi prestavaji slouzit oci, uz nekolikrat jsem vsadil o radek vedle a skoro pokazdy si koupim v krame jinej dzus nez chci brr)
Dle instrukcí Orbitala od minula připojuji svůj tipPůvodně odeslal Orbital
...a to sice tento zápas na UNDER.
Už jen kvůli tomu, že do sestavy Portlandu se vrací nejlepší obránce...
http://www.oregonlive.com/blazers/orego ... xml&coll=7
po dvou posledních nářezech se na tréninku 2 hodiny věnovali nácviku defenzivy...tak uvidíme, zda to k něčemu bylo...![]()
Aktuálně na BAH si zahraji under 188,5
oh yes, to je ta novinka, co mi tu lajnu srazila zase zpatkyno zkusim z toho patrne nejak vytrejdovat
opravdu dekuji za hodnotny comment a 188.5 je po tyhle informaci velmi dobry tip na under, to je proste nebezpeci overnight lines, jednou novinka pomuze jindy nikoliv
Nenavštěvuješ náhodou forum kolemdvou.cz? Místní největší machr přes NBA tam přesně tuhle zprávu psal v hodně podobným zněníPůvodně odeslal kvarkopako
Na tomto foru, když mluvím konkrétně o NBA, tak je tam pár lidí, co tomu skutečně rozumí a dají se tam najít celkem aktualní informace. Pro ty línější nebo ty co neuměj anglicky.
aniz bych chtel cokoliv hanet, natoz konkurencni forum s bezkonkurencne bozskym nazvem, tak informace, ktera je na foru je jiz stara informace - ne ze by jeji dozvuky nebyly videt i minuty a desitky minut po vseobecnem rozsireni, ale na kurzu uz je to pak znat
Jasný. To máš pravdu. Ale kupříkladu tahle informace tam byla už asi v 6:50 a to se dal under dát 189. Bohužel sem ji našel taky pozdě a už sem něco málo dal na over 187Původně odeslal Orbital
A včera tam napsali zajímavý info o zápase SAC a to sice, že Fortuna ho vypsala za 2,05. Aktuální kurz pinnacle je 1,435. Myslel sem to jen tak, že občas se tam dá najít zajímavá informace.
tak o ceskejch sazkovkach to asi jiste jo... a na bah 188.5 dost mozna vydrzi i kdyby si obe petky nahle zlamaly hnaty... ja myslel trzni kurz, ale dik za info
Původně odeslal Orbital
![]()
![]()
Btw. Jestli si vzpomeneš, tak jak si mi tu nedavno radil, když Expekt vypsal špatně spread, tak a? jim pošlu info. Tak sem ji ho poslal a poslal sem ho na anglickej mail a dnes mi přišlo poděkování v češtině, což moc nechápu.
Tak já si zkusim LAL-MIL U 202 všude
i když to může bejt těsný
Never look a gift horse in th' moosh, I allus say!
A ani 25 USD? To se dělá. Jako forma poděkování.Původně odeslal peeteer
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |