-------------------------------------------------------------------------------------

Vítej "u nás", selizi222,

u Unibetu sázím už hezky dlouho a dodnes mám v paměti moje překvapení, kdy zazvonil telefon a ozval se příjemný dívčí hlas: "Ahoj, jmenuju se .... a chtěla bych Tě uvítat u nás v Unibetu." Pak jsme chvíli kecali, jak je na Maltě, co dělá atd. Dobrý pokec, měla radost, že se k Unibetu přihlásil někdo z Čech, tak mu (tedy mně) prostě zavolala. Později mi Unibet přidal pěknou peněžní prémii, když jsem je upozornil na chybná data ohledně jejich konta v Lucembursku.

Jaké mají limity, těžko jednoznačně odpovědět, podle kurzů a sportu. V tenisu asi lepší střed mezi sázkovkami, tj. 300 - 600 Eur na tiket za turnaje ATP / WTA. Nedávno začali vypisovat částečně challengery, ale už je stopli - asi kvůli podvodům. V případě NHL, NBA a hlavních evropských fotbalových lig budou limity určitě vyšší. Mají výbornou nabídku na házenou včetně mnoha doplňkových sázek a především pak na volejbal - kde jsou jedničkou na trhu.

Limity na dlouhodobé tenisové sázky (umístění hráčů), neznám ani je nesázím. Nechci někde nechávat 12 měsíců peníze ležet ladem.

Vklady a výplaty jsou po počátečních potížích se zavedením Moneybookers už nyní bezproblémové, cca do 90-ti minut.

Ke stránce SpecialTip Ti neřeknu nic bližšího. Podobných stránek jsem zažil desítky a stále vznikají další. Nic nového pod sluncem. Další stránka rádoby profesionálních sázkařů (jak tvrdí oni), kteří jsou hodní a chtějí pomáhat ostatním... Stačí se podívat na tipy členů a vše je jasné. Jeden sázkař dává tipy na tenis, basket, fotbalové ligy i hokej. Děd Vševěd - dobrý opisovač tipů, nic víc. Kdyby dělal preview jen na jednu fotbalovou ligu, neřeknu nic, v pořádku. Ale jeden člověk nemůže mít důkladný přehled o tolika sportech, takže tipy jen opisuje. To je můj názor.

-------------------------------------------------------------------------------------