Predesilam, ze nejsem Asiat - ale pokud to pujde v USA blbe budu se muset preorientovat na soccer a to pravdepodobne frci v Asii. Co jsem slysel tak asijsky sazkovky jsou opravdovy, tj. na profi bazi, takze limity by prilis hrozit nemely. Maji soccer limity vyse nez Pinnacle nebo Cris. Nevyhoda je ovsem v prevodnich limitech moneybookers (Neteller tam nefrci).
A jestli je to rozumny nevim... urcite ale jejich provazanost s USA je naprosto zanedbatelna, problemy USA se jich netykaji a budou mit asi tolik USA zakazniku jako maji USA sazkovky sazkaru z Evropy, rekl bych ze jeste min. Myslim ze asijsky sazkovky SBR podhodnocuje.
Jako alternativa se mi zda 188bet.com, kterou doporucuje i clovek, kterymu verim. Pointbet i 188.bet maji live chat, tak proc to nezkusit nejdriv tam, ze? Jen si pamatuju story (uz jsem to mozna psal), kdy si nekdo stezoval na to, ze mu vyplatili o nejake procento po Moneybookers mene. Kdyz si stezoval, bylo mu receno, ze to byly poplatky "pro cerny trh".Ale jinak snad plati 100% vyzadany castky.

Odpověď s citací