jo joo to nevylucuji pri vyberu,jak rikam jeste jsem ho nevyzkousel,kazdopadne vklad timhle zpusobem prijali a dokonce se i zpozdil a ja jim poslal scan te transakce a tam bylo samozrejme jine jmeno,sice shodne prijmeni,ale to na veci nic nemeni
jo joo to nevylucuji pri vyberu,jak rikam jeste jsem ho nevyzkousel,kazdopadne vklad timhle zpusobem prijali a dokonce se i zpozdil a ja jim poslal scan te transakce a tam bylo samozrejme jine jmeno,sice shodne prijmeni,ale to na veci nic nemeni
dotaz nebyl pouze na poslani ale i na vyber
specialne bwin velmi radi vezmou penize od jakehokoliv decka, co slohne tatovi kreditku, a pak nechteji zaplatit zpet (obvykle pouze vrati vklad, pokud clovek vyhraje)
ano, pokud je to tvuj Moneybookers, protoze OBVYKLE je potreba z MB tez vlozit malou castku jako aktivaci a v 50%+ maji sazkovky to vecne omilane pravidlo, ze je potreba vybrat vlozene penize metodou vkladu a jen ciste vyhry jdou jinam... pred 2ma lety byli MB anonymni, ted se zobrazuje odesilatel a nic bych nedal za to, ze merchantum (sazkovkam) se zobrazuje i prijemcePůvodně odeslal Bary
jako projit to samozrejme muze, dejou se dost nepravdepodobny veci, ale je blbost to zkouset - a i kdyby neco fungovalo pred par lety, tak dnes to jiz fungovat nemusi, bezpecnostni opatreni se jen zvysuji, nikoliv naopak
budu moc zvedavej na tvuj vyber Eminemsi
Gambling feels like endless ejaculation
no vyber na MB zcela jiste nebude,ponevadz o tom jsme se spolu bavili a to bohuzel neni realizovatelne,ale to ani vklad,vyber teda pokud bude tak urcite na bank account... ale kazdopadne Orbi ja tam vklady kdysi davno delal klasicky z meho puvodniho uctu,takze to muzou poslat kdekoliv.... ovsem jak rikam vklad udelat muze a posleze neni problem si zalozit svuj ucet a poslat to uz na nej pod svym jmenem...nemluvim o MB predesilam...btw rad bych resil problemy tohoto typu ;-D...tim nemyslim nic proti nikomu,ale s temi vklady a vybery mam trosku jine problemy,ale o tom jsme se bavili soukrome Orbi
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |