Nasledujici radky byly napsany dodatecne admnistratorem tohoto fora!

Jak jste si jiste vsimli, toto forum je urceno pro kazdeho se zajmem o internetove sazeni a zadne prispevky necenzurujeme (nepocitam smazani nekolika postu s reklamou, coz je spam a nikoliv seriozni diskuse). Kdyz nekdo prepise soukromou zpravu netaktne bez predchozi domluvy s dotycnym do nejakyho postu tak prosim, je to jeho vizitka. Co se tu ale vazne trpet nebude je hazet na nekoho spinu tim, ze bude takove 'citace' pozmenovat na neco, co nebylo napsano. A to je duvod proc pisu (na pozadani, nicmene velmi rad) tuto poznamku. Neni mym stylem procitat si soukrome zpravy, nicmene tentokrat jsem udelal vyjimku a soukromou zpravu, o ktere tu je rec, jsem nasel a nize ji prepisuji v puvodnim zneni.

asi jsi jeste mlady ucho, protoze jinak bys zjistil, ze jsou to prachy co nicej kamarady

Myslim to zcela wazne, jestlize sazis tak, ze to nezvladas, tak se na to vyser. Na jednoho sazkare jako ja je 100 jinych, kteri prodelavaji a zivi sazkovky a sazkare jako ja. Nejlepsi pratelska rada, co ti muzu dat je - vyser se na sazeni. Pokud jsi takovej n00b, ze nemas ani dvacet litru a vsechno jsi prosazel, jak myslis ze splatis zbytek? Myslis, ze budes mit stesti? Omyl! Tohle je o tvrdy praci a matematice a pokud jsi to nepochopil do ted a zacal jsi tam mastit nejaky sazky, tak se obavam, ze to nepochopis ani v budoucnu. VYSER SE NA SAZENI, jinak budes za par let nebo mesicu v pici

a jestli si myslis ze kamosi jsou od toho aby ses na ne jen povesil a oni te tahali z pruseru, tak to jsi tezce mimo. Co o me vis, co vis o tom kdo jsem, co delm, jak se citim? Kdy ses me zeptal jestli nepotrebuju ja neco? Prijdes si a chces po me nehorazne love. Dost nechutnej pristup.
Toto je kopie z databaze, doufam, ze tim se vse vyjasnilo. Muze se vam zdat, ze jelikoz jsme s Orbitalem oba admini (a samozrejme se i dobre zname) tak ze to jaksi muze ztracet objektivitu. Ale neni to tak, tohle forum je nase zabava a soucast prace zaroven a neni nasim cilem zkreslovat nebo uprednostnovat informace o nejakych sazkovkach stejne jako i o tom co se tu deje.