jedina sazkovka ktera ma rada arbery je pinnacle a burzy, ostatni ve vetsi ci mensi mire omezuji; druhe nejvesti online limity po pinnacle ma wsex (10000 USD na NFL) o treti misto se deli TheGreek an Betcris, po telefonu vezmou pred zapasem na jisty utkani mozna i 50K, ale tak daleko jsem se dosud nepropracovalPůvodně odeslal tomas.tomass
Pred par tydny pan miliardar z Mansion seedoval svoji burzu na obe strany i castkami kolem 100K usd, ale konecne po roce zjistil, ze i timto zpusobem se da zkrachovat, takze uz ne.... Betfair ma na hlavni udalosti pred zapasem euro fotbali taky relativne pekne limity a asijske sazkovky jsou na tom obdobne (nemam zkusenost, ale pry vezmou pred zapasem taky 50K na soccer)
to NEK: kdybych cekal 10x za rok na spravnou sazku s edge tak za brazilskejma prostitutkama do svy vily odletim ve 130 letech. Holt je to rychloobratkovy zbozi s velmi malou marzi. Huh, nemyslim si ze jsem zavislej, ooo jak ja si od toho rad odpocinuDoufam ze tohle forum skonci tak, ze me udate na Gamblers Annonymous a odvezou me ve sveraci kazajce..

Doufam ze tohle forum skonci tak, ze me udate na Gamblers Annonymous a odvezou me ve sveraci kazajce..
Odpověď s citací