Jak mám nejlépe vybrat z eurového skrillu (mám jej nově, používal jsem předtím CZK), když výběry do české banky automaticky konvertují do CZK i přesto, že mám v CZK bance EUR účet?
Mám stejnej problém... hádám, že mám postnout ještě 31 postů a pak si přečíst v private sekci...
Leda že by si měl SVK účet ve FIO, i sem tam volal, říkal, že konvertují pro CZK bank. účty, nehledě na měnu.
Nerozumím. Mám normální EUR účet ve FIO (+ ještě korunový a dolarový), dám výběr na tento účet ve Skrill a častka mi přišla na cent přesně. Poslední výběr vloni. Něco se změnilo?
Nerozumím. Mám normální EUR účet ve FIO (+ ještě korunový a dolarový), dám výběr na tento účet ve Skrill a častka mi přišla na cent přesně. Poslední výběr vloni. Něco se změnilo?
Ale jde o to, že ten eurový účet u FIA byl spojen se slovenským účtem (slovenský IBAN = automatické zaslaná Eura), takže předpokládám, že to máš tak udělané, konkrétně u FIA. Napiš, jaký IBAN (zda CZ nebo SK) máš přiřazen k EURO účtu.
Ale jde o to, že ten eurový účet u FIA byl spojen se slovenským účtem (slovenský IBAN = automatické zaslaná Eura), takže předpokládám, že to máš tak udělané, konkrétně u FIA. Napiš, jaký IBAN (zda CZ nebo SK) máš přiřazen k EURO účtu.
Mám stejnej problém... hádám, že mám postnout ještě 31 postů a pak si přečíst v private sekci...
S tvym prumerem 2 posty za rok to moc nevypada no. Ale vzdycky je tu sekce "jak mi sazeni zmenilo zivot". Zrovna me napadlo, ze muj kocour ted treba sklada post na tema "jak me fakt sere dest natolik, ze jdu spat, sotva jsem vstal".