-------------------------------------------------------------------------------------
Sázení přes wap je dnes už samozřejmostí. Využije se v situacích, kdy nemáme k dispozici PC (notebook), případně je problém s připojením k internetu.
Wap nabízí velké množství sázkovek, mimo těch co jmenoval kolega, používám příležitostně třeba Will Hill nebo Unibet.
Unibet má stránky rovněž češtině. Rozdíl v přístupu na wap oproti jiným sázkovkám je v tom, že k username nezadáváte password, ale PIN kód, který si musíte napřed zaregistrovat na webových stránkách Unibetu.
Wapové stránky netových sázkovek jsou dnes již na velmi slušné úrovni, přičemž kvalita zobrazení je daná pochopitelně používaným mobilem, resp. velikostí displeje a jeho rozlišením (počtem barev). V současnosti používám Nokii N70 k maximální spokojenosti.
Z českých sázkovek nabízí podobné služby Synottip, kde si stáhnete jejich prográmek do mobilu a po připojení k wapu se vám aktualizují stránky, sestavíte si tiket a číslo tiketu telefonicky potvrdíte na tel. automat. Ale do wapu na netu má strašně daleko.
Wap jsem používal v případech, když jsem zapomněl podat pro mě atraktivní zápas a neměl k dispozici notebook (např. na rybách, na chatě). Případně při sledování fotbalu v hospodě s kamarády a když jsem viděl, že některý z týmů má velkou převahu. To už je ale úchylka (závislost), takže jsem to maximálně omezil a za poslední půlrok si přes wap vsadil jen asi dvakrát.
-------------------------------------------------------------------------------------

Odpověď s citací