Svoj prvy limit som dostal na Betoto. Myslim, ze max. som tam raz vsadil 350EUR /viac uz neslo/. Po nejakom case, mozno po prvom vybere ma obmedzili na stale pouzitelnych 100EUR. Po dalsich par sazkach som bol znova v pluse, nasledoval dasli vyber. a obmedzenie max. na 5EUR. No a to je uz o nicom limit.

I tak som podal par sazok za tych 5EUR. Ani to sa im nepacilo, Aby sa ma zbavili, jedneho dna mi neslo podat sazku vobec. Ked som sa o to pokusil, bola tam hlaska, ze som z krajiny, kde su nepovolene internet sazky, alebo nieco podobne. Vybral som i ten zvysok penazi, co som tam mal a kaslem na nich.

V skupine BWin / kedysi BaW / som mal od zaciatku limit 50USD.
Ked som este mal v Betoto limit 100EUR, vyuzival som paralelne sazky. Vsadil som tu istu sazku v Betoto a hned nato i v BaW. Samozrejme vacsinou za max. Mozno mi limit znizia, este som zatial neurobil vyber?

Betoto a BWin, sice patria do jedne skupiny, ale kurzy nemusia mat vzdy totozne. Betoto zvykne viac ?zaspat? s kurzami. Raz sa mi dokonca stalo, ze medzi Betoto a BaW bola u jednej udalosti na U-O mala arbitraz /1.6-2.7/. Sice mala, ale bola. A to by sa nemalo stavat?

Druha sazkova, kde mi dali limit bola Bet365. Zhruba pol roka fungovalo vsetko bez problemov. Odhadol som, ze mi znizili limit cca 25x. Teraz su ako tak pouzitelne limity len vo fotbal premier ligach. V Bet365 som bohuzial nenasiel inu moznost vyberu na MB ako im zavolat na ich customer servis. A to je dost otravne, hlavne ak neviem hovorit anglicky ?

Chapem, ak limit znizia po plusovej bilancii, co bol u Bet365 moj pripad. Ale nechapem, ak ho znizia ak som niekde v minuse. Je predsa v zaujme sazkovej, aby som tam nechal co najviac penazi. Aby bolo jasne, su sazkove, kde som i minuse, hned ich spomeniem.

Napr. skupina Sportingbet. Do skupiny patri viac sazkoviek. Okrem Sportingbet som registrovany tiez u Betuk a Sportingodds. Kurzy maju totozne a menia ich synchronne naraz. To som vyuzival na paralelne sazky. Rychlost zmeny kurzu po podani takejto sazky som potom meral v sek. Myslim, ze vzdy im to trvalo viac ako 10sek. Preto technika podavania sazok musi byt taka, sa to stihlo v tomto limite.

U skupiny Sportingbet su na zaciatku slusne stake limity. Znizenie limitov prebieha v 2 krokoch. Najprv ho znizia 4x. To je este stale v pohode. Trebars tam, kde som mal predtym limit 1800USD je po znizeni 450USD. Po nejakom case mi aj tento limit znizili dalsich 25x. Cize oproti povodnemu limitu 100x.

Potom sa uz tazko robia arbitraze. Tych 25x mi znizili po MS vo futbale, ked som dal tusim 600USD, ze nejaky tym neda gol. A limit na sazku bol okolo 800USD. A podobne mi znizili limity aj v Betuk a Sportingodds. Mam pocit, ze ich nastvali prave paralelne sazky?
A mozno len nechcu, aby som u nich tolko prehraval?