Citace Původně odeslal Vlkodlak Zobrazit příspěvek
https://www.youtube.com/watch?v=hsaU4-AUW2Y Wolf of Wallstreet varuje pred bitcoinem...treba to nekomu neco rekne
Varovani letaji ze vsech stran, ale nevim, co varovani zrovna od tohoto cloveka ma znamenat. Je to clovek, ktery vystudoval biologii, pak se naucil ojebavat lidi a ted je $100M v dluzich a ted se zivi poradanim konferenci pro nejake mlamoje. Prijde mi, ze i moderator ve videu tomu rozumi vic nez tenhle clovek.

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
pote, co mi vcera napsala dalsi bankerka (z cesky banky a o vikendu!!!), co sem se s ni o tom bavil, ze si to uz nastudovala a jaky mam tipy na altcoin, uz si nejsem jistej kde clovek stoji.
To je zajimave, to jsou nejake hodne nadstandardni vztahy. Me banka ted poslala jenom vanocni pranicko s nabidkou pujcky.
Pokud to neni nejake J&T nebo RB Premium, tak proste asi pani bankerku moc nebere jeji prace, mozna vidi tvuj bank a zkouma, jak to uchopit.
Nicmene problem je, ze mnoho lidi to uchopi z uplne zpiceneho konce a nic nepochopi.
Asi tak, jako kdyz jsem se pred rokem bavil se znamym a zminil se o Bitcoinu; po mesici se ozval, ze pry nasel cloud mining, nejaky faucet a jeste vylozene Ponzi scheme s BTC deposity.

Tak jsem nemel silu, co pani bankerce doporucis? Ja bych asi bud neodpovidal, nebo bych rekl, at pocka na nejaky pad.