JJ, chudý debil, viz historka s kreditní kartou od Citibank, to je ta co vrací 2% z útraty, o kartu jsem žádal bezúspěchu, přišel dopis zdůvodnění žádné, ani telefonicky, snažil jsem se jim vysvětlit, že budu super klient, pak mi to došlo, měl jsem dřív kartu co vracela 1% pojištění od nějaké fracouzské banky Credit...., ta vracela procento a navíc bylo cestovní pojištění zdarma plus sleva 1000,- Kč při nákupu elektroniky. Po skončení výhod, tj. cestovního pojištění zdarma, a aktivaci masného měsíčního poplatku jsem to zrušil. Za celou dobu ze mě neměli ani korunu úroku a vrátili mi dost peněz, prošvihl jsem akorát ten jeden měsíční poplatek. Takže jsem usoudil, že jsem na nějakém black listu výžírků.

S tou citi se to nakonec řešilo na pobočce, kde mi bylo řečeno, že stačí když si vložím na účet částku x a dostanu kreditku co vrací 2% s limitem x/2. Poté jsem zkoušel ještě online žádat 2x, a zase nic, moje přítelkyně taky neuspěla, kamarád se slušným příjmem taky ne, zatímco moje matka s nízkým příjmem (mrkev) ano.