Je to stare tema, ale dovolim si ho ozivit, protoze zrovna u bet365 v posledni dobe doslo k docela vtipnym zmenam.
Affil ucet tam mam hodne dlouho, ted zablokovany. Zkusim jsem si tento tyden vytvorit druhy ucet na fake udaje a nove affiliates ted vubec neprijimaji.
A pricina toho je regulace v UK, ktera sazkovkam zakazuje "zavadejici" propagaci, do cehoz muze spadat skoro vsechno. Nelegalni stream na webu, zastarala informace o bonusu, na banneru chybi nejake 18+ varovani, neni uvedena kontaktni informace a tak dale a tak dale.
Bylo mi receno, at jim prestanu posilat traffic a pak ten ucet odblokuji. Pak je mozne je propagovat pokud se pouzije jejich oficialni - univerzalni - propagacni text, jejich bannery a schvalene umisteni. Tzn. ad absurdum diky tomuto by cilovy stav byl takovy, ze jakakoliv recenze na bet365 kdekoliv na webu bude mit naprosto ten samy text a ten samy banner. Protoze treba neutralni/castecne negativni/negativni recenze by porusovala jejich T&C.
Na jednu stranu to chapu, protoze sazkovky licencovane v UK mohou byt financne odpovedne za cinnost svych affilaku. Na druhou stranu mi to prijde, ze se bet365 snazi byt papezstejsi nez papez, asi tak jako kdyz se Cesko snazi byt bruselstejsi nez Brusel a vytvari nesmyslna narizeni od zakazu nebalenych koblih az prave po regulaci reklamy.
No a soucasny stav tedy je, ze jsem jim vypnul veskery traffic. Po par dnech mi bylo receno, ze pres muj affiliate link porad chodi navstevnici od nekud z Facebooku. Oni nevi odkud to chodi, ja to netusim uz vubec, ale ted je muj ukol, abych nasel nejakeho kretena, ktery odnekud zkopiroval muj odkaz a nekam ho nasdilel.
Samozrejme ze nevim kdo, kdy, proc to udelal, nemam sanci to z cizi stranky odstranit. Uvidime jak se to vyvine... Zrovna tahle sazkovka pro me byla jedna z TOP 3 co se konverzi a revenue tyce. Ale all good things come to an end... :/

Odpověď s citací