me tam zarazi to, jak to je, nebo se aspon tvari, ze je to "osobni", nebo jak to rict
"zonkyho zajima jakych uspechu jste dosahli, i to, na jakych socialnich siti se pohybujete"
"na zonky.cz pujcui lide lidem, ktere znaji a kterym veri"
"na zonky.cz se pujcuje rozumem i srdcem"
"jako investor chci nejen vydelavat ale i pomahat druhym"

atd.

me jakej kdo ma fejsbuk nezajima, lidem neverim a jako investor na druhy seru, ze jo
jasny ze je to jen reklama, ale proste mi prijde ze je to tim takovy nasakly, je tam i naky propagacni video a je tam zaber jakoze z ty platformy na "vyber investic" a u vseho je fotka a vypada to jako ze takovy konkretni (neco jako, chci pujcit na tohle auto+fotka, chci opravit tenhle dum+fotka (+asi kontakt na fejsbuk aby sis pak mohl podivat na fotky dovoleny tvyho dluznika, asi ))
pripadalo mi to takovy vsechno strasne moc happy, neco jako kdyz me znamej verboval do takovyho letadla jmenem lyones (btw. nema nekdo nakou zkusenost z blizsiho kontaktu tech "vericich", me to prijde jak naka sekta, znam dva lidi a jako fakt kruty, vtipny a kruty..., no ale to je jedno...) jen ze kdyz jsem koukal na to co to je, tak se ty stranky tvarej jako taky tak ze vsichni jsou stastni, vydelavaji, nic nedelaji (jen musi lakat dalsi cleny), pasivni prijem, zabezpeceni dokonce zivota a krom toho jeste ta organizace podporuje charity a tak a vsechno je proste skvely a vsichni budou jen vydelavat... ale to jsem torchu odbocil, ehm.

Jinak teda chtel jsem to zkusit, to zonky, jen tak zlehka, stat se aktivnim pozorovatelem, ale mam smulu, je potreba obcanka+pas/ridicak. No a ja ridicak nemam a pas mam propadlej a v nejblizich mesicich jsem se ho nechystal obnovit a kvuli nim si ho teda driv delat nebudu....